Всі новини
4 5 6 7 8
31 травня 2024, 12:30
Будьте обережними: електробезпека під час літніх канікул
Ну все! Контрольні дописані, підручники здані, свідоцтва про досягнення отримані, а отже починаються довгоочікувані літні канікули і з 1 червня школярі вже зможуть вільно розпоряджатися своїм часом. Однак, як завжди, отут і виникає «але». Під час таких тривалих канікул діти часто залишаються без нагляду дорослих і поряд із ними хочемо ми того чи ні виникає чимало небезпечних ситуацій. Безперечно, з початком повномасштабної війни вся наша дійсність – це одна велика небезпека, однак сьогодні ми нагадаємо про інше – мирну енергію, яка стає доволі небезпечною, якщо з нею поводитися неправильно або недбало. І це, звісно ж, електроенергія.
31 травня 2024, 10:01
Реалізовуємо проєкти Інвестиційної програми-2024: улаштування резервної перемички із встановленням пункту резервування на Носівщині
алізація проєктів Інвестиційної програми АТ «Чернігівобленерго» 2024 року триває. І цього разу ми розповідаємо про Носівщину. Завдяки улаштуванню резервної перемички між двома лініями електропередачі 10 кВ із встановленням пункту резервування (реклоузера) тут буде підвищено надійність електропостачання 1978 споживачам.
30 травня 2024, 09:42
Знову в строю: один з електромонтерів ОВБ, машина яких у квітні підірвалася на міні, повернувся на роботу
Наші енергетики – незламні! І цей тиждень це вкотре довів. 28 травня 38-річний електромонтер оперативно-виїзної бригади Ріпкинської дільниці Чернігівського РЕМ Максим Чередниченко вперше знову виїхав на робочу зміну. Звісно, на новій машині.
28 травня 2024, 09:20
Одноголосно: профспілковий комітет АТ "Чернігівобленерго" переобрав керівництво на другий термін
28 травня в АТ «Чернігівобленерго» відбулася чергова профспілкова звітно-виборна конференція. Згідно зі статутом профспілки, раз на п’ять років делегати від трудових колективів компанії мають визначитися із головою профспілки, його заступником та президією, які і будуть протягом подальших п’яти років представляти інтереси енергетиків Чернігівщини.
23 травня 2024, 15:00
Черги у графіках: нова функція розділу "Відключення" на сайті АТ "Чернігівобленерго" та в чат-ботах компанії
Після запровадження графіків обмеження споживання електричної енергії одним із найчастіших запитань споживачів стало «А в якій я черзі?» Стосується це і Графіка погодинних відключень (ГПВ), і Графіка аварійних відключень (ГАВ), і Спеціального графіка аварійних відключень (СГАВ). Згодні, шукати себе у величезних списках черг, на які розділені споживачі нашої області, не дуже зручно, тому АТ «Чернігівобленерго» вирішило вдосконалити механізм пошуку черги.
22 травня 2024, 10:10
Підвищуємо надійність електропостачання: заміна кабельної лінії у Корюківці
Днями було завершено заміну кабельної лінії 10 кВ довжиною 500 метрів у центральній частині Корюківки.
4 5 6 7 8