Всі новини
5 6 7 8 9
29 грудня 2023, 14:54
Шматочок свята: державні нагороди – працівникам АТ "Чернігівобленерго"
День енергетика українці відсвяткували рівно тиждень тому, однак працівники АТ «Чернігівобленерго» продовжують отримувати заслужені нагороди за свою невтомну, складну і часто небезпечну працю.
29 грудня 2023, 11:51
Допомога військовим на першому плані: АТ "Чернігівобленерго" продовжує втілювати в життя ініціативи на підтримку українських захисників
Усього кілька днів залишилося до Нового року, тож українці активно готуються до свята – обирають подарунки, складають святкове меню, запрошують гостей. А в цей час їхнє нехай і відносно мирне життя захищають тисячі військових, для яких усі свята давно перетворилися в одне важке і страшне сьогодення. А тому кожен має пам’ятати одне: усі ми не маємо права ані на мить забути про тих, кому завдячуємо своїм життям у вільній країні! Як не маємо право припинити їм допомагати.
28 грудня 2023, 14:30
Без кубків, зате з гарним досвідом і купою позитивних емоцій: енергетики взяли участь у відкритому турнірі з футзалу "Незламні"
Із 4 до 27 грудня у Чернігові проходив Відкритий турнір з футзалу «Незламні», участь у якому взяли вісім команд різних силових підрозділів та чернігівських компаній. Були серед них і наші колеги – на турнірі АТ «Чернігівобленерго» представляло одразу дві команди.
27 грудня 2023, 17:42
Свята тривають: діти чернігівських енергетиків стали гостями різдвяних вистав
ільки-но дітлахи розібрали подарунки від Святого Миколая, відстрибали і відтанцювали під час святкувань у «Цікавій кімнаті», як до Різдва профспілковий комітет вже підготував для них інші сюрпризи – квитки на казкові вистави.
26 грудня 2023, 15:48
Співпраця з громадами триває: оновлюємо інформацію!
Кілька років поспіль ми інформуємо громади Чернігівської області про заплановані тимчасові перерви в електропостачанні на їхній території –надсилаємо відповідні повідомлення на електронні адреси, розміщені на їх офіційних вебсайтах.
25 грудня 2023, 09:03
Привітання Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Сергія Фелика з Різдвом Христовим
Дорогі друзі! Минуло понад дві тисячі років відтоді, як звершилося Різдво Христове, але ми не припиняємо вітати одне одного з цією благою вістю. І цього року Україна вперше офіційно відзначає це надзвичайно вагоме свято православного календаря разом з усім світом – 25 грудня.
5 6 7 8 9