Всі новини
5 6 7 8 9
21 травня 2024, 15:14
Продовжуємо співпрацю: міністр економіки Латвійської Республіки Вікторс Валайніс оглянув відновлені об’єкти електропостачання Чернігова
20 травня із робочим візитом Чернігівщину відвідав міністр економіки Латвійської Республіки Вікторс Валайніс. Серед іншого оглянув він й об’єкти електропостачання, відновлені за допомогою латвійського обладнання.
17 травня 2024, 11:07
Електронні цигарки – на павербанки для захисників: відкриваємо збір
Допомога захисникам – одна з пріоритетних задач для будь-якого українського підприємства, організації чи невеличкого бізнесу, а тому й АТ «Чернігівобленерго» завжди радо долучається до будь-яких ініціатив, які покликані підтримати наших воїнів та допомогти їм у боротьбі з ворогом. А тому усіх наших колег та споживачів закликаємо приєднуватися до наступної – збору використаних електронних цигарок. Їх АТ «Чернігівобленерго» передасть активістам Об’єднання добровольців «Бо можемо», головою якого є наш колега – начальник служби діагностики, ізоляції і захисту від перенапруг Андрій Галюга.
16 травня 2024, 15:37
Генетичний код нацiї: День вишиванки в АТ "Чернігівобленерго"
Ця дата завжди припадає на третій четвер травня. І найкращий спосіб її відзначити – одягнути свій улюблений національний костюм на роботу. Звісно, говоримо ми про традиційний День вишиванки.
16 травня 2024, 11:57
«Мій Великдень»: переможців визначено!
Цього року у своїх травневих заходах профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» вирішив поєднати одразу два свята – Великдень та День вишиванки й оголосив фотоконкурс «Мій Великдень» серед працівників компанії та ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». Завдання учасників було простим – на фото кожен мав у власному образі поєднати колорит обох свят. І в енергетиків це добре вийшло!
16 травня 2024, 08:52
Зверніть увагу: у Графіках погодинного відключення електропостачання є зміни!
Із сьогоднішнього дня в області почали діяти Графіки погодинного відключення електропостачання (ГПВ). Усю інформацію, що стосується їх застосування, ви можете знайти на офіційному сайті АТ «Чернігівобленерго» – https://chernihivoblenergo.com.ua/blackouts. Однак маємо попередити про деякі зміни!
15 травня 2024, 08:39
Графіки обмеження споживання електричної потужності: які види існують і чим відрізняються
Вчора, 14 травня, на Чернігівщині вперше після зими 2022-2023 років було введено Графік аварійного відключення електропостачання (ГАВ) та Спеціальний графік аварійного відключення електропостачання (СГАВ). Про це АТ «Чернігівобленерго» одразу ж повідомило на своїх офіційних ресурсах. Однак наші споживачі почали масово скаржитись на те, що не встигли підготуватися до відключень електроенергії, адже заздалегідь про них ніхто не повідомив. На жаль, зробити це енергетики можуть далеко не завжди. Тож ми вирішили нагадати вам, які види графіків обмеження електричної потужності існують і чим вони відрізняються.
5 6 7 8 9