Всі новини
3 4 5 6 7
21 лютого 2024, 08:43
Допомога партнерів вже в мережах: одна з високовольтних підстанцій АТ "Чернігівобленерго" оновилася сучасним обладнанням
Завдяки гуманітарній допомозі, переданій АТ «Чернігівобленерго» Міністерством енергетики України протягом останніх років, у нашого підприємства з’явилася реальна можливість замінити пошкоджене (а то і повністю зруйноване через бойові дії) обладнання своїх мереж на якісне та сучасне. Так, нещодавно одна з підстанцій 110/35/10 кВ Товариства була оснащена сучасними вимикачами елегазового типу та комбінованими трансформаторами струму і напруги.
19 лютого 2024, 08:44
Граємо і допомагаємо: благодійний турнір з волейболу серед команд підрозділів АТ "Чернігівобленерго"
17 лютого профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» провів перший благодійний турнір цього року – дев’ять команд структурних та відокремлених підрозділів Товариства зібралися на майданчиках спорткомлексу «Супутник» у Прилуках, щоб позмагатися за першість у волейболі, а заодно зібрати кошти на потреби наших колег-енергетиків, які зараз відстоюють кордони України у лавах військових.
16 лютого 2024, 09:01
Привітання Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Сергія Фелика з Днем єднання України
Дорогі друзі! Третій рік поспіль 16 лютого ми відзначаємо День єднання — свято, яке має згуртувати українців навколо національної ідеї і таким чином усьому світу показати стійкість нашого народу.
15 лютого 2024, 10:31
Радіємо разом із колегою: іще одна державна нагорода у скарбничку працівників АТ "Чернігівобленерго"
15 лютого свою заслужену нагороду – Орден «За заслуги» ІІІ ступеня –отримав електрослюсар з ремонту устаткування розподільних пристроїв 6 розряду служби підстанцій 35 кВ і вище АТ «Чернігівобленерго» Володимир Єзепа. Вручив її Володимирові Івановичу Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик.
14 лютого 2024, 08:04
Герої не вмирають...
12 лютого Чернігівщина попрощалася зі ще одним своїм сином –військовослужбовцем 1-ї окремої танкової Сіверської бригади (а для нас електромонтером з експлуатації розподільних мереж Чернігівського РЕМ) Олексієм Сокоринським.
13 лютого 2024, 09:25
Телефонія АТ "Чернігівобленерго": спілкування з оператором й отримання інформації в автоматизованому режимі
Доволі часто ми розповідаємо вам про наші онлайн-сервіси, адже щороку вони вдосконалюються і розширюють свої функції. Однак телефонія і досі відіграє важливу роль як засіб телекомунікації між споживачами електроенергії та оператором системи розподілу (у нашій області це АТ «Чернігівобленерго»).
3 4 5 6 7