Всі новини
24 січня 2024, 08:09
Допомога від латвійських партнерів: АТ "Чернігівобленерго" отримало партію розподільних щитів 0,4 кВ
108 розподільних щитів 0,4 кВ енергофірми «Jauda» отримало АТ «Чернігівобленерго» в якості гуманітарної допомоги від Латвійської Республіки. Кошти на обладнання були залучені в рамках кампанії, організованої латвійською державною установою «Latvenergo» за сприяння Посольства України в Латвії, Міністерства економіки Латвії та Благодійного фонду «Ziedot.lv.».
22 січня 2024, 09:55
Привітання Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Сергія Фелика з Днем Соборності України
Дорогі українці! 22 січня – особлива дата в нашій історії, адже саме в цей день у 1918 році було проголошено незалежність Української Народної Республіки, а рівно за рік – у 1919-му – Акт злуки українських земель.
17 січня 2024, 11:06
Святковий відпочинок: канікули дітей чернігівських енергетиків у Закарпатті
А ми продовжуємо радувати нашу малечу! Під час зимових канікул свої двері для дітей працівників АТ «Чернігівобленерго» знову гостинно відкрив чотиризірковий комплекс «Іллара» у місті Іршава Закарпатської області.
16 січня 2024, 16:36
Товариська зустріч з хокею: продовжуємо свої спортивні традиції
3:0 на користь енергетиків – таким був підсумок товариської зустрічі з хокею між збірною командою АТ «Чернігівобленерго» та хокейною командою «Городня», що пройшла 7 січня на льодовому майданчику у Городні.
15 січня 2024, 17:13
Увага! Довіряйте офіційним джерелам інформації!
Шановні мешканці Чернігівської області! Днями на деяких сумнівних ресурсах, очевидно створених нашими ворогами, вкотре почала ширитися інформація про планові відключення електропостачання, в тому числі і в Чернігівській області. Причому ці ресурси можуть дуже добре маскуватися під офіційні. Будьте уважними і ретельно перевіряйте, на які сторінки заходите та на які групи підписуєтесь. Довіряйте лише офіційним і перевіреним джерелам інформації!
15 січня 2024, 14:11
Традиційне щедрування у ДНЗ №36 "Дивограй": весело, святково і проникливо
Традиції веселого щедрування вихованців ДНЗ №36 «Дивограй» уже 18 років! Енергетики щороку з нетерпінням чекали приходу малих щедрувальників на своє підприємство, однак із 2021 року традицію довелося змінити – спочатку коронавірус, а потім і війна внесли свої корективи у будні і свята кожного українця. Тож другий рік поспіль представники нашого підприємства самі ходять на свято щедрівок до дітлахів «Дивограю» і другий рік поспіль відбувається воно у бомбосховищі.