Всі новини
04 серпня 2022, 16:47
Контроль за станом зелених насаджень біля ліній електропередачі: хто відповідальний?
То хто ж має контролювати стан зелених насаджень біля ЛЕП?
01 серпня 2022, 14:12
Благодійний турнір з міні-футболу: зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ
29 липня допомогу і корпоративне життя в АТ «Чернігівобленерго» вирішили поєднати – провели благодійний турнір з міні-футболу, на якому кожен бажаючий – чи то гравець, чи вболівальник – міг пожертвувати посильну суму на потреби наших колег-енергетиків, які зараз боронять незалежність України у лавах ЗСУ.
28 липня 2022, 13:52
Повертаємось до впровадження новітніх технологій: завдяки надійним партнерам, в мережах АТ "Чернігівобленерго" було замінено знищений рашистами реклоузер
Незважаючи на всі складнощі, АТ «Чернігівобленерго» продовжує свій рух у бік автоматизації та цифровізації робочих процесів, хоч, на жаль, від багатьох масштабних проєктів на деякий час довелося відмовитись – усі свої сили компанія направила на відновлення пошкоджених або й повністю знищених рашистами об’єктів енергетики. І добре, що на цьому шляху у нас є надійні партнери.
28 липня 2022, 11:14
Привітання Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Михайла Ільницького з Днем Української Державності
Дорогі друзі! Сьогодні, 28 липня, ми вперше відзначатимемо дуже значуще для українців свято – День Української Державності. Свято, яке покликане утвердити наступність більш ніж тисячолітньої історії нашої держави.
15 липня 2022, 13:48
Споживачі Бобровиці заживлені по максимуму
Розбита околиця Чернігова Бобровиця поступово повертається до життя. Оселі, від яких зараз в більшості залишилися лише уламки, їхні власники поступово розбирають, те ж, що вціліло, пристосовують під житло. А різні служби в цей час намагаються по максимуму відновити подачу життєво необхідних ресурсів – води, газу і, звісно ж, електрики.
06 липня 2022, 10:04
Разом ми – сила!: працівники АТ "Чернігівобленерго" допомагають ЗСУ
Мережі «Чернігівобленерго» – одні із найбільш пошкоджених після активної фази бойових дій на півночі країни, а коштів на їх ремонти катастрофічно не вистачає. Однак, незважаючи на складний період у житті компанії, адміністрація, профспілка та трудовий колектив не можуть стояти осторонь, коли допомоги потребують наші захисники. Саме тому разом вони прийняли рішення виділяти одноденну зарплату один раз на квартал до кінця поточного року на потреби Збройних сил України і перераховувати зібрані суми на рахунок ЗСУ в Національному банку України.