Всі новини
05 липня 2022, 11:38
Перепади напруги: потурбуйтесь про збереження своєї побутової техніки!
Сучасні помешкання максимально «начинені» різноманітними побутовими приладами – кондиціонерами, холодильниками, пральними машинами, телевізорами, комп’ютерами, пилососами, прасками, мікрохвильовими печами, мультиварками тощо. Усе це – електротехніка, яка розрахована на роботу в мережі з напругою 220-230 В. Однак час від часу перепади напруги в мережі таки трапляються.
01 липня 2022, 15:24
Коригування показів електролічильників
Споживачі, яким кілька місяців поспіль робилися нарахування «по-середньому», не можуть передати покази своїх електролічильників стандартними способами – необхідне коригування. Найпростіший спосіб це зробити – наші чат-боти у Viber та Telegram:.
30 червня 2022, 15:08
Негода на Чернігівщині: працівники АТ "Чернігівобленерго" ліквідовують наслідки аварійних ситуацій у мережах області
29 червня відзначається день пам’яті святителя Тихона Амафунтського. У народі говорять, що це найтихіший день у році, коли різких змін погоди не передбачається. Однак цього року народні прикмети не виправдалися – вчора у другій половині дня спека раптово змінилася грозовим дощем. Грім, блискавка, шквальний вітер, тривала злива спричинили чимало ушкоджень майже у всіх куточках області. Затоплені вулиці та помешкання, пошкоджені машини, зламані дерева… На жаль, не стали винятком й електромережі – до вечора без світла залишилися понад 65 тисяч споживачів області (майже 15 тисяч із них – мешканці Чернігова).
30 червня 2022, 15:08
Електробезпека під час літніх канікул
Із 24 червня у школярів Чернігівської області офіційно почалися такі довгоочікувані літні канікули – відтермінувати їх майже на місяць місцевій владі довелося через вторгнення росіян. Холод нарешті відступив, встановилася тепла пора, тож тепер дітлахи із задоволенням насолоджуватимуться відпочинком. Однак тут є одне «але». Під час таких тривалих канікул діти часто залишаються без нагляду дорослих, навколо ж на них чатує безліч небезпек. І зараз ми говоримо не про обстріли населених пунктів росіянами, а про мирну енергію, яка, якщо з нею поводитися неправильно або недбало, стає небезпечною для життя. Мова йде, звісно ж, про електрику.
29 червня 2022, 15:02
"Основи базової психологічної самодопомоги під час війни: в АТ "Чернігівобленерго" проводять психологічні тренінги для працівників
Щодня у своєму кабінеті на чернігівських енергетиків чекає провідний психолог Товариства Олена Назаренко. Окрім того, для всіх бажаючих Олена Вікторівна почала проводити ще й психологічні тренінги «Основи базової самодопомоги під час війни».
28 червня 2022, 16:27
Пишаємось!: у День Конституції України чернігівські енергетики отримали заслужені нагороди
У період активних бойових дій на території нашої області чимало працівників АТ «Чернігівобленерго», ризикуючи власним життям, продовжили виконувати свою безпосередню роботу – без тіні сумнівів чи страху просто під обстрілами ремонтували пошкоджені підстанції і скручували розірвані снарядами дроти. Тепер, коли на Чернігівщині встановилася відносна тиша, їхній подвиг (а інакше таку роботу ніяк не назвеш!) залишиться лише у згадках тих, хто став свідком цих подій, а також... у почесних відзнаках.