Всі новини
10 грудня 2021, 10:22
Врятуйте чиєсь життя: чернігівські енергетики знову стали донорами крові
Наші енергетики знову відгукнулися на заклик Центру крові. Ось тільки окремих днів для централізованої здачі крові вирішили не виділяти – протягом місяця усі працівники Товариства, які виявили бажання стати донорами, приходили в Центр у зручний для них час. Іще частина планує відвідати його найближчим часом.
08 грудня 2021, 18:05
Знеструмлені ПЛ: на Чернігівщину прийшла негода
Із 6 грудня мешканці всіх районів області могли спостерігати нестійкі погодні умови – сніг, мокрий сніг і дощ постійно змінювали одне одне, пориви вітру то посилювалися, то послаблювалися, температура коливалася з плюса на мінус. Усе це в результаті призвело до перебоїв в електропостачанні.
07 грудня 2021, 09:52
ХХ Чемпіонат України з міні-футболу: команда АТ «Чернігівобленерго» повернулася із Трускавця
Із 22 до 26 листопада у Трускавці (Львівська область) проходив ювілейний (уже 20-тий!) Чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній. На правах переможця минулих змагань приймало Чемпіонат АТ «Житомиробленерго». Змагалося за перемогу 12 команд, в тому числі і команда нашого Товариства.
06 грудня 2021, 13:04
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем Збройних Сил України
Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України, захисники української держави!
03 грудня 2021, 13:08
Прилуцький РЕМ: «Командний дух ми виховуємо в колективі!»
Люди, які ніколи не працювали в енергетиці, навряд чи уявляють, наскільки це непросто. Тому ми вирішили познайомити вас із нашими відокремленими підрозділами, працівники яких щодня прикладають максимум своїх зусиль, щоб забезпечити кожного споживача якісним і безперебійним електропостачанням. І розпочнемо із Прилуцького РЕМ,
30 листопада 2021, 11:12
Гра, що поєднує науку і спорт: в АТ «Чернігівобленерго» пройшов онлайн-турнір із шахів
Зіграти унікальні партії і вибороти перемогу у колег-шахістів намагалися працівники АТ «Чернігівобленерго» – у жовтні та листопаді профспілковий комітет Товариства проводив онлайн-турнір із шахів, на який зареєструвалося 16 учасників.