Всі новини
30 листопада 2021, 11:12
Знову негода: працівники АТ «Чернігівобленерго» ліквідовують наслідки аварійних ситуацій у мережах
Погіршення погодних умов призвели до того, що в різних районах області почалися аварійні відключення на повітряних лініях електропередач – 19 ліній 10кВ виявилися повністю знеструмленими, іще 14 ліній – частково знеструмленими. Усього від них живиться 63 населених пункти області.
24 листопада 2021, 08:47
Нова техніка АТ «Чернігівобленерго»: один із пунктів успішної трансформації в сучасну сервісну компанію
«Чернігівобленерго» почало трансформуватися в сучасну сервісну компанію, в якій багаторічний досвід поєднується з новітніми технологіями. І одним із пунктів цієї успішної трансформації стала закупівля нової техніки, яка значно покращила якість виконання робіт, підвищила мобільність персоналу компанії і, відповідно, оперативність його роботи на місцях.
24 листопада 2021, 01:14
Співпраця з закладами профтехосвіти: АТ «Чернігівобленерго» – найбільший замовник кадрів в області
Ще з 2008 року АТ «Чернігівобленерго» співпрацює з Чернігівським професійним ліцеєм залізничного транспорту. За останні роки на базі виробничих підрозділів Товариства практику пройшло понад 70 учнів ліцею і близько 40 із них залишилися працювати в компанії.
20 листопада 2021, 16:12
Аварійні відключення у мережах: працівники АТ "Чернігівобленерго" ліквідовують наслідки
20 листопада пориви вітру до 24 м/с призвели до того, що в різних районах області почалися аварійні відключення в мережах. На місця їх виникнення одразу ж виїхали бригади відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго».
15 листопада 2021, 10:35
Інформування громад працює!
Пішов уже п’ятий місяць, як АТ «Чернігівобленерго» запустило інформування територіальних громад – на офіційні електронні адреси ТГ розсилаються повідомлення про роботи в електромережах із тимчасовими перервами в електропостачанні, заплановані на їхній території. І ця ініціатива уже продемонструвала свої плюси!
11 листопада 2021, 16:05
Диспетчерська Чернігівського РЕМ: нові підходи в автоматизації мереж розподілу електроенергії
Для підвищення надійності й ефективності генерування та розподілу електроенергії, і, звісно ж, зниження витрат енергогенеруючих компаній, просто необхідні нові підходи. Один із найефективніших – автоматизація мереж розподілу електроенергії. Саме її впровадженням зараз активно займаються фахівці АТ «Чернігівобленерго».