Всі новини
21 жовтня 2021, 08:41
Удосконалення проведення робіт у вузлах обліку: в АТ «Чернігівобленерго» провели навчально-практичний семінар
19 та 20 жовтня на базі навчально-курсового комбінату АТ «Чернігівобленерго» пройшов навчально-практичний семінар для інспекторів групи технічного аудиту та майстрів групи експлуатації приладів обліку відокремлених підрозділів Товариства, присвячений удосконаленню проведення робіт у вузлах обліку.
19 жовтня 2021, 09:31
ІІ Чемпіонат з футзалу: структурні та відокремлені підрозділи АТ «Чернігівобленерго» знову зійдуться на футбольному полі
30 жовтня на території фізкультурно-оздоровчого комплексу Національного університету «Чернігівська політехніка», що знаходиться за адресою: вулиця Петровського, 13, пройде ІІ Чемпіонат з футзалу серед структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго».
14 жовтня 2021, 08:32
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем захисника України
Шановні захисники! У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, який із 2014 року став ще й Днем захисника України, я хочу від щирого серця привітати кожного, хто уже став або готовий стати на захист своєї Батьківщини!
13 жовтня 2021, 13:13
Про подвиг не забуваємо: в АТ «Чернігівобленерго» привітали захисників
59 працівників Товариства захищали свободу і незалежність нашої держави безпосередньо в зоні проведення бойових дій. І в компанії про це жодного дня не забувають. Саме тому за традицією напередодні 14 жовтня, коли вся Україна відзначатиме одразу три свята – Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький зібрав захисників-енергетиків, щоб привітати їх із цими (по праву їхніми!) святами.
12 жовтня 2021, 11:10
Служба технічного аудиту: нагляд за режимами споживання електроенергії і боротьба з крадіжками
У наш час сучасних технологій та новітнього обладнання фактично кожен споживач має змогу заощадити кошти на комунальних послугах, зберігаючи електроенергію. Тут вам і енергоефективне освітлення, і спеціальні системи утеплення, й енергоощадні обігрівачі і багато чого іншого. Однак так економлять далеко не всі. І досі частина споживачів намагається заощадити зовсім іншими способами – застосовуючи різні технології впливу на засоби обліку електроенергії. Але і в Операторів системи розподілу є чим на це відповісти. Отож знайомтеся – служба технічного аудиту АТ «Чернігівобленерго»!
07 жовтня 2021, 15:25
До уваги непобутових споживачів електричної енергії!
З жовтня 2021 року в АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» працює сервіс дистанційної передачі показів електролічильників для непобутових споживачів через особистий кабінет «E-Svitlo».