Всі новини
12 травня 2021, 08:51
Сервісні центри АТ «Чернігівобленерго» відновлюють роботу
За даними Міністерства охорони здоров’я України, з 11 травня у «червоній» карантинній зоні не залишилося жодної області. 8 областей віднесли до «помаранчевої», решту 16 – до «жовтої». Потрапила до «жовтої» зони і Чернігівщина.
01 травня 2021, 12:40
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Великоднем
Дорогі друзі! Вітаю вас із великим святом Воскресіння Христового! Цей світлий день завжди об’єднував не лише родини, але й усіх християн світу. Це не просто святкова дата в календарі, а день духовного очищення і просвітлення.
30 квітня 2021, 09:08
Всесвітній день охорони праці: в АТ «Чернігівобленерго» відзначили найвідповідальніших працівників
Щодня близько 5 тисяч людей у світі гинуть внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. За рік ця кількість сягає від 2 до 2,3 мільйона.
29 квітня 2021, 10:26
Лінійні автореклоузери: новий рівень управління аварійними режимами розподільчих мереж АТ «Чернігівобленерго»
Останніми роками масові пошкодження повітряних ліній електропередачі, які призводять до перебоїв в електропостачанні, стали для українців звичним явищем. Їх причина проста і зрозуміла — одночасне старіння основних фондів.
28 квітня 2021, 08:59
Подарувати шанс на життя: чернігівські енергетики стали донорами крові
Щороку 14 червня у світі відзначають Всесвітній день донора крові. Зазвичай цього дня до місцевих центрів крові прямують десятки людей. Однак насправді донорство крові – це саме та справа, яка не має бути прив’язаною до жодних дат.
27 квітня 2021, 15:17
День довкілля пройшов на відмінно!
Наприкінці квітня за доброю традицією працівники АТ «Чернігівобленерго» провели День довкілля. Не завадила цьому навіть украй несприятлива погода.