Всі новини
03 червня 2021, 14:29
ГОТУЄМОСЯ ВБОЛІВАТИ: В АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» ПРОЙДЕ ІІ ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ
Футбольний турнір серед команд топ-керівників енергетичних компаній тільки-но закінчився, а чернігівські енергетики вже готуються до наступного. Щоправда, цього разу за футбольну першість змагатимуться лише свої – команди структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго».
02 червня 2021, 15:27
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»: ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ
Немає більшого щастя у світі, ніж дитяча посмішка. Це добре знає кожен дорослий. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким воно буде.
02 червня 2021, 09:58
Срібло в топ-турнірі: команда керівного складу АТ «Чернігівобленерго» позмагалася з колегами у міні-футбол
28 травня відбулися уже традиційні, треті за ліком, змагання з міні-футболу серед керівного складу енергетичних компаній «Топ Енергія Чернігів». Змагання були започатковані в 2019 році Головою правління АТ «Чернігівобленерго» Михайлом Ільницьким в місті Прилуки і зібрали тоді три команди топ-керівників: збірні товариств «Чернігівобленерго», «Сумиобленерго» та «Полтаваобленерго».
31 травня 2021, 13:53
Чернігівські енергетики – за вакцинацію!
Наприкінці минулого тижня працівники АТ «Чернігівобленерго» почали вакцинуватися від коронавірусу. Одним із перших щеплення зробило керівництво компанії – Голова правління, фінансовий директор та директори за напрямками.
25 травня 2021, 16:35
Увага!
На виконання вимог ч.1 п.2 постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 17.03.2021 № 475 АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (далі по тексту Товариство) повідомляє про те, що у разі наявності у споживача на особовому рахунку кредиторської заборгованості (переплати) за електричну енергію, що
25 травня 2021, 16:23
Потрібна допомога!
Термінової допомоги потребує наш колега – 37-річний електромонтер оперативно-виїзної бригади 5 групи оперативно-диспетчерської групи Чернігівського РЕМ Віталій Володимирович Ільїн.