Всі новини
16 липня 2021, 14:16
Нова функція «Особистого кабінету E-Svitlo»: інформація про тимчасові перерви в електропостачанні надходитиме на електронні адреси споживачів
АТ «Чернігівобленерго» має далеко не один канал для інформування споживачів електроенергії про зареєстровані тимчасові перерви в електропостачанні, які досить успішно працюють, при цьому Товариство не припиняє вдосконалювати їх і додавати нові
13 липня 2021, 14:14
Відпочинок для душі: чернігівські енергетики відзначили День рибалки
У другу неділю липня українці традиційно відзначають День рибалки. День, коли можна забути про телебачення, Інтернет і телефонні дзвінки і повністю зануритись у спілкування з природою.
12 липня 2021, 10:47
Надання першої домедичної допомоги: у День охорони праці енергетики провели чергове практичне заняття
Щороку Державна служба України з питань праці визначає перелік найнебезпечніших професій у країні. І щороку до цього переліку потрапляють професії з галузі енергетики.
07 липня 2021, 13:27
Електробезпека під час риболовлі
30 червня закінчився термін дії заборони на вилов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Чернігівщини, яка була встановлена на період нересту риб та відтворення інших водних біоресурсів.
06 липня 2021, 13:16
Електрощитові: хто відповідає за їх обслуговування?
Уявити життя сучасної людини без електрики просто неможливо. Радіо і телебачення, інтернет, численні види зв’язку, робота побутових приладів, опалення та кондиціонування повітря, освітлення – це лише незначна частина застосування електрики в сучасному світі.
02 липня 2021, 15:18
За яскравими враженнями: тури вихідного дня для чернігівських енергетиків
Що звикли робити українці вихідними? Прибирати, прати, готувати і аж ніяк не відпочивати. А ось вихідні працівників АТ «Чернігівобленерго» часто проходять зовсім по-іншому. Щоб розірвати рутинне коло домашніх справ енергетиків, профспілковий комітет товариства регулярно організовує для них тури вихідного дня.