Всі новини
25 травня 2021, 08:43
Змагання на Кубок ІІ Чемпіонату із волейболу в закритому приміщенні: переможців визначено!
Субота, 22 травня, видалася для чернігівських енергетиків досить насиченою, адже саме цього дня серед команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго» пройшло змагання на Кубок ІІ Чемпіонату із волейболу в закритому приміщенні – перший спортивний захід після закінчення жорсткого карантину.
21 травня 2021, 10:52
Збори резервістів: у складі батальйонів територіальної оборони – 50 енергетиків
Із 12 до 26 травня в Чернігівській області проходять планові навчальні збори підрозділів територіальної оборони. Залучили до них близько 2 тисяч військовозобов’язаних оперативного резерву другої черги та резервістів 119-ї окремої бригади територіальної оборони Оперативного командування «Північ».
21 травня 2021, 10:23
Конкурс вишивки і день у вишиванках: в АТ «Чернігівобленерго» відзначили Всесвітній день вишиванки
Мистецтво вишивки без перебільшення існує стільки ж, скільки і людська цивілізація. Для українців же воно спокон віків було не просто народним ремеслом, а справжньою національною традицією.
19 травня 2021, 14:02
Увага!
У відповідності до статті 6 Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення», та на виконання п. 2.1
14 травня 2021, 15:36
Жеребкування на Кубок ІІ Чемпіонату із волейболу в закритому приміщенні: у протистоянні зійдуться 14 команд
– Нарешті наша область вийшла із жорсткого карантину, а отже ми можемо відновити спортивні заходи, яких так не вистачало у квітні, – так розпочав жеребкування на Кубок ІІ Чемпіонату із волейболу в закритому приміщенні голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко.
13 травня 2021, 11:45
Книга про історію чернігівської енергетики – в бібліотеках області
Днями АТ «Чернігівобленерго» подарувало в бібліотеки області перевидання книги «АТ «Чернігівобленерго: історія, події, люди», випущеної до 25-річчя товариства.