Всі новини
26 квітня 2021, 09:05
Підготовка до дій у надзвичайних ситуаціях: в АТ «Чернігівобленерго» провели тренування з укриття персоналу в захисному сховищі
23 квітня в захисному сховищі на території адмінбудівлі АТ «Чернігівобленерго» (вулиця Гонча, 40), яке розраховане на 200 чоловік, було проведено тренування з укриття персоналу товариства. Необхідність такого тренування викликана загостренням ситуації вздовж північного та східного кордонів України та підвищеною увагою з боку держави до стану сховищ, їх готовності до використання в разі необхідності.
21 квітня 2021, 13:18
Безпечна електроенергія: нагадайте дітям правила електробезпеки!
19 квітня у селі Кобижча Бобровицької ОТГ сталася трагедія – внаслідок ураження струмом загинув 16-річний хлопець, який намагався зробити фото на даху вантажного потяга й отримав смертельний удар струмом від високовольтної лінії.
19 квітня 2021, 13:26
День охорони праці в АТ «Чернігівобленерго»: контроль за дотриманням вимог правил безпеки та підвищення професіоналізму працівників
Середньостатистичний українець проводить на роботі близько третини свого життя, а тому від організації його робочого місця багато чого залежить. Тут вам і якість виконання службових обов’язків, і безпека, і навіть настрій.
19 квітня 2021, 09:26
АТ «Чернігівобленерго» та Національний університет «Чернігівська політехніка» підписали договір про співпрацю
15 квітня АТ «Чернігівобленерго» та Національний університет «Чернігівська політехніка» підписали договір про співпрацю. – «Чернігівобленерго» – наш головний стейкхолдер.
16 квітня 2021, 13:23
Повідомлення про відключення електропостачання побутовим споживачам надсилатимуть боти
АТ «Чернігівобленерго» продовжує вдосконалювати свої онлайн-сервіси для споживачів. Відтепер, кожен зможе дізнатися про планові та аварійні відключення електропостачання із додатку «E-Svitlo Chernihiv» та push-повідомлень Viber-bot і Telegram-bot.
16 квітня 2021, 08:42
Боротьба з пандемією: в АТ «Чернігівобленерго» активно діє штаб протидії коронавірусу
15 квітня Міністерство охорони здоров’я вчергове оновило розподіл карантинних зон. Як результат, у «червоній» опинилася половина регіонів України – аж 12. І хоч нас запевняють, що після усіх обмежень, які вводилися останнім часом, захворюваність нарешті пішла на спад, радіти рано.