Всі новини
28 вересня 2023, 10:22
Гуманітарна допомога у дії: в Чернігові проводять заміну обладнання на підстанціях 10 кВ
Протягом кількох останніх місяців на п’яти трансформаторних підстанціях 10 кВ у Чернігові старі вимикачі навантаження було замінено на сучасні комірки. Усе це – гуманітарна допомога міжнародних партнерів.
26 вересня 2023, 11:02
Будьте уважними й обережними: збиті опори – не лише причина відключення електропостачання, а й небезпека для здоров’я і життя споживачів
Із початку року на території обслуговування АТ «Чернігівобленерго» довелося замінити 84 електроопори. Причина – наїзд сільгоспмашин або ж автотранспорту, який спричинив їх пошкодження. Заміна опор – це чималі фінансові витрати і робота далеко не однієї години! Та найголовніше – це небезпека для здоров’я і життя водіїв й оточуючих!
21 вересня 2023, 17:37
Конкурс професійної майстерності-2023: за першість змагався енергозбутовий персонал АТ «Чернігівобленерго»
20 вересня на базі навчально-курсового комбінату АТ «Чернігівобленерго» пройшов щорічний конкурс професійної майстерності серед команд відокремлених підрозділів Товариства. Але цього року участь у ньому брав не технічний, а енергозбутовий персонал компанії.
21 вересня 2023, 15:42
Увага!: не довіряйте сумнівним новинним каналам
Шановні споживачі! Сьогодні новинний Telegram-канал «Чернігів оперативний» оприлюднив інформацію про введення графіків відключення світла в Чернігівській області у зв'язку з атакою росіян 21 вересня. Читачам пропонують перейти за певним посиланням, щоб дізнатися точну інформацію за своєю адресою.
21 вересня 2023, 08:26
Привітання голови правління АТ "Чернігівобленерго" Сергія Фелика з Днем міста Чернігова
Дорогі чернігівці! Уже другий рік поспіль День міста славетний Чернігів святкує тихо і майже непомітно. В принципі, як і всі інші населені пункти України. А всьому виною – російські окупанти, які досі поливають кожен регіон нашої країни усіма можливими боєприпасами. Однак, що б не було за вікном, 21 вересня в душі кожного чернігівця все одно вирує свято.
15 вересня 2023, 13:23
Запитай в енергетика: нові графіки відключень
У мережі з’явилася інформація щодо нових графіків відключень, які розробляються обленерго, а також, що з 1 жовтня в усіх областях почнуть діяти графіки погодинних відключень. Згодом останню інформацію спростували. Чи є нові графіки відключень електропостачання для Чернігівської області і коли їх планують застосовувати?