Всі новини
23 жовтня 2023, 13:14
Подорож загадковою Ніжинщиною: чернігівські енергетики знову вирушили на екскурсію областю
Подорожі рідним краєм тривають – 22 жовтня чернігівські енергетики разом із завідувачкою науково-освітнім відділом Чернігівського обласного історичного музею імені В.В. Тарновського Наталією Самохіною вирушили на екскурсію до загадкового Ніжина та в улюблене село Пантелеймона Куліша – Мотронівку.
19 жовтня 2023, 14:18
Економія на електроенергії: усе про багатотарифні лічильники
Опалювальний сезон для багатьох споживачів стає ще одним приводом для зайвих хвилювань, а все тому, що в цей період значно зростає сума, яку необхідно сплатити за комунальні послуги. Звісно, кожен споживач найперше намагається заощадити на них. Це логічно і правильно. А тому сьогодні ми вирішили підказати вам, як можна зекономити на електроенергії. Мова піде про її багатозонний облік.
18 жовтня 2023, 16:07
Герої не вмирають...
Трагічна звістка сколихнула енергетичну родину Чернігівщини – 9 жовтня під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області загинув електромонтер з експлуатації розподільних мереж 4 групи дільниці ПЛ ЦЦР Корюківського РЕМ Олександр Крепс. Всього 22 дні не дожив він до свого 46-річчя…
16 жовтня 2023, 14:04
Донатимо за допомогою розуму: під час інтелектуальної гри «Національний Quiz» працівники АТ "Чернігівобленерго" збирали гроші на потреби військових-енергетиків
«Мало мати хороший розум, головне – добре його застосовувати», – говорив відомий математик Рене Декарт. І наші енергетики добре знають, як це робити. 14 жовтня 11 команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго», а також команда ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» зібралися уже на четверту інтелектуальну гру «Національний Quiz». Та основною її метою був зовсім не виграш і тріумф розуму, а, як і в усіх попередніх змаганнях, – благодійність.
13 жовтня 2023, 15:11
Продовжуємо навчатися домедичній допомозі: в АТ "Чернігівобленерго" пройшов черговий День охорони праці
Городнянська дільниця Чернігівського РЕМ – одна із чотирьох дільниць АТ «Чернігівобленего», працівники якої і досі продовжують працювати в умовах активних бойових дій. Чи не щодня рашисти обстрілюють прикордоння, в якому живуть наші споживачі, тож енергетикам часто доводиться відновлювати електропостачання у доволі небезпечних місцях. В таких умовах треба бути готовим до всього. А тому у черговий День охорони праці, який пройшов 12 жовтня, до городнянських енергетиків завітав уже знайомий багатьом нашим колегам інструктор з тактичної медицини і радник начальника Корюківської РВА Денис Мостович.
10 жовтня 2023, 15:46
Чернігів і Козелець: починаємо подорожувати рідним краєм
8 жовтня працівники АТ «Чернігівобленерго» відправилися у свою першу подорож рідним краєм. Чому першу? Та тому що профспілковий комітет Товариства пропонує енергетикам цілу серію екскурсій нашою областю. І розпочалася ця серія із найближчих історичних пам’яток – у Чернігові та на Козелеччині.