Всі новини
09 жовтня 2023, 13:02
Запитай в енергетика: повірка лічильників електроенергії
Із 4 червня в Україні поновили повірки лічильників, в тому числі й електроенергії. Чи будуть у нашій області здійснюватися якісь додаткові перевірки побутових споживачів чи поквартирні обходи через це?
04 жовтня 2023, 10:17
Досвід і нові підходи: в АТ «Чернігівобленерго» відбулася зустріч з ветеранами-енергетиками
3 жовтня, вперше з початку повномасштабної війни, керівництво та профспілковий комітет Товариства нарешті зібрали ветеранів підприємства, які свого часу займали керівні посади у структурних та відокремлених підрозділах компанії. Однак, якщо раніше такі зустрічі починалися з цікавих екскурсій і веселих історій, то зараз на заміну їм прийшли розмови про серйозне.
02 жовтня 2023, 11:01
Тур вихідного дня: працівники АТ "Чернігівобленерго" знову наповнилися енергетикою Карпат
Карпати – це унікальне місце, де можна відпочити з особливою насолодою як фізично, так і душею. Як і всі великі гірські масиви, вони здавна вважаються місцем великої енергетичної сили, що дає заряд бадьорості, мудрості та довголіття своїм гостям. Не дивно, що й чернігівські енергетики дуже полюбляють ці місця. Так, черговий тур вихідного дня, який зібрав 41 учасника, профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» вирішив провести на базі відпочинку «Магурка», що в селищі Верховина Івано-Франківської області.
02 жовтня 2023, 11:01
Увага!: АТ "Чернігівобленерго" запрошує кандидатів на вакантну посаду
АТ «Чернігівобленерго» запрошує кандидатів на вакантну посаду начальника відділу експлуатації будівель і споруд
01 жовтня 2023, 08:00
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Днем захисників і захисниць України
Дорогі наші захисники та захисниці! Сьогодні – ваш день! День мужності, сили, честі, самовідданості і величезного патріотизму!
29 вересня 2023, 13:32
Подарунки воїнам-енергетикам: у Чернігівському РЕМ із Днем захисників і захисниць привітали мобілізованих колег
Напередодні Дня захисників і захисниць колектив Чернігівського РЕМ, 14 працівників якого зараз перебувають у лавах різних військових формувань, вирішив привітати своїх мужніх колег з їхнім, можна сказати, другим професійним святом.