Всі новини
13 вересня 2023, 15:19
FPV-дрони для українських захисників: на передову доставили допомогу від учасників футбольного турніру «ENERGY CUP-2023»
Ще 27 травня у Києві відбувся благодійний турнір з футболу серед енергетичних компаній України «ENERGY CUP-2023», організований бізнес-спільнотою «Energy Club». Участь у турнірі взяли 12 компаній, в тому числі й АТ «Чернігівобленерго». І хоч наша команда переможцем не стала, головну місію турніру (благодійну!) ми виконали – усі внески команд за участь «Energy Club» спрямував на придбання FPV-дронів для бойової групи К-2 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.
08 вересня 2023, 14:43
Зустріч з "Електриками без кордонів": АТ "Чернігівобленерго" відвідали гості з Франції
Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик та в.о. технічного директора підприємства Олександр Марчук зустрілися з представниками французької громадської організації «Electriciens sans frontières» («Електрики без кордонів») Франсуа Грюневальдом та Дідье Іссеном.
07 вересня 2023, 12:42
Співпраця з "Чернігівською політехнікою": навчаємо висококваліфікованих фахівців разом
Ось і почався новий навчальний рік. На щастя, для більшості школярів та студентів очно. Тож і наше підприємство уже познайомилося зі своїми потенційними колегами – просто з початку навчального року в АТ «Чернігівобленерго» почали проходити практику майбутні магістри Національного університету «Чернігівська політехніка», які опановують спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
05 вересня 2023, 13:02
АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" запрошує кандидатів на вакантні посади!
Шановні колеги, мешканці та гості міста Чернігова! АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" запрошує кандидатів на вакантні посади:
04 вересня 2023, 12:36
Благодійний турнір з волейболу: плюс 17,5 тисячі гривень на підтримку мобілізованих енергетиків
Поки дозволяла погода, енергетики Чернігівщини вирішили провести ще один благодійний спортивний турнір на відкритих майданчиках. Для цього обрали одну зі своїх найулюбленіших ігор – волейбол.
31 серпня 2023, 16:00
Споживайте відповідально: аномальна спека спричинила додаткове навантаження на енергосистему
Вчора, 30 серпня, близько 21 години через аномальну спеку сталося пошкодження на одній із кабельних ліній Чернігова. Як наслідок без електропостачання залишилося 9577 споживачів. Протягом трьох годин поетапно усіх абонентів було заживлено, проте уже сьогодні ситуація повторилася – о 7.40 також через пошкодження кабельної лінії було відключено 9045 абонентів. О 12 годині електропостачання в усіх було відновлено.