Всі новини
18 серпня 2023, 18:11
Благодійний топ-турнір пам’яті героїв-енергетиків: 14 енергетичних компаній України об’єдналися заради допомоги ЗСУ
17 серпня в Івано-Франківську стартував благодійний топ-турнір пам’яті героїв-енергетиків «Дякуємо. Пам’ятаємо. Переможемо», організований АТ «Прикарпаттяобленерго». Долучилося до нього 14 енергокомпаній з різних областей України, в тому числі й АТ «Чернігівобленерго».
14 серпня 2023, 09:33
Бережемо історію для наступних поколінь: у Седневі освятили Кам’яницю Лизогубів
Днями настоятель Свято-Георгіївського храму отець Тимон у присутності керівництва АТ "Чернігівобленерго" освятив Кам’яницю Лизогубів у Седневі.
09 серпня 2023, 16:15
Потрібна допомога!
Шановні енергетики! Просто зараз нашої допомоги дуже потребує колега – водій автотранспортних засобів Чернігівської міської дільниці служби транспорту і логістики АТ «Чернігівобленерго» Анатолій Лемеш.
05 серпня 2023, 09:19
Крадіжки електроенергії тривають: за пів року сума збитків склала 3,2 мільйона гривень
Загальна сума збитків, спричинених крадіжками електроенергії у світі, оцінюється у 96 мільярдів доларів за рік. І це не просто велика цифра! За нею стоять підвищення цін для платоспроможних споживачів, збільшення суми видатків на субсидії, погіршення якості електропостачання, а також криза громадської безпеки, адже часто при таких крадіжках виникає суттєва небезпека через незаконні приєднання до електричних мереж.
31 липня 2023, 11:36
Увага!
Шановні колеги! АТ «Сумиобленерго» проводить конкурс на зарахування в кадровий резерв
31 липня 2023, 10:14
Сучасне обладнання в дії: АТ "Чернігівобленерго" відвідали представники ДП "Сіменс Україна"
Днями АТ «Чернігівобленерго» відвідали представники ДП «Сіменс Україна» – дочірнього підприємства світового технологічного концерну, який спеціалізується на виготовленні обладнання для електрифікації, автоматизації та цифровізації.