Всі новини
28 липня 2023, 08:28
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Днем Української Державності
Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю кожного із вас з Днем Української Державності!
27 липня 2023, 17:00
Вандалізм під час дії воєнного стану: невідомі пошкодили дві сучасні підстанції АТ "Чернігівобленерго"
26 липня при плановому огляді нових підстанцій АТ "Чернігівобленерго" було виявлено, що дві із них пошкоджені. У стінах обох були відігнуті решітки і крізь отвори, що утворилися, всередину підстанцій було кинуто сторонні предмети.
27 липня 2023, 09:00
Ліквідовуємо наслідки негоди: Чернігівщину накрили дощі
Починаючи із 25 липня, Україною пройшов грозовий шторм. Спочатку негода накрила частину західних та центральних областей України, а потім дісталася й північних. Одним із її наслідків, як і завжди, стали суттєві пошкодження ліній електропостачання. Станом на 8 годину 27 липня через негоду на Чернігівщині було знеструмлено 4 повітряні лінії 35 кВ та 81 повітряна лінія 10 кВ. Як результат, без електропостачання залишилися мешканці 133 сіл (38996 абонентів).
26 липня 2023, 15:14
Ділимось досвідом: із робочим візитом АТ "Чернігівобленерго" відвідали колеги з Миколаєва
25 липня АТ «Чернігівобленерго» відвідали колеги з Півдня – директор технічний АТ «Миколаївобленерго» Сергій Везденецький та заступник директора з надійності АТ Дмитро Косов.
25 липня 2023, 18:08
Запитай в енергетика: передача показів електролічильника
Чому передача показів електролічильника відбувається у два останніх дні поточного місяця і три перших наступного? Чи враховуються покази, передані в інші дні? Як можна скоригувати покази, якщо на лічильнику вони менші, ніж у платіжному документі?
24 липня 2023, 11:13
Благодійний турнір з міні-футболу: граємо із користю і задоволенням!
Нарешті після тривалої перерви працівники АТ «Чернігівобленерго» зібралися на традиційний благодійний турнір з міні-футболу. Цього року на заваді таким заходам, окрім воєнного стану, стала ще й загальна несприятлива ситуація в енергетичному секторі країни. В умовах обмежених ресурсів енергетичних компаній їхнє корпоративне життя на якийсь час стало не таким активним як зазвичай. Звісно, ніхто не відміняв конкурсів, які можна було провести віддалено, допомоги військовим, яку кожен підрозділ по можливості надавав на місцях, онлайн-обміну цікавими думками та пропозиціями. Однак лише зараз (вперше з початку цього року!) працівники структурних та відокремлених підрозділів підприємства змогли нарешті зібратися разом.