Всі новини
05 липня 2023, 18:18
Сімейний екопарк «Ясногородка»: тур вихідного дня на страусову ферму
Триває гаряча пора відпочинку, тож не гають часу і чернігівські енергетики. Вихідними вони знову відправилися в тур вихідного дня – цього разу в сімейний екопарк «Ясногородка» на Київщині.
28 червня 2023, 14:16
Разом до Перемоги!: військові дякують енергетикам за підтримску, а енергетики військовим – за можливість працювати в мирних умовах
Не так давно ми просили енергетиків і всіх небайдужих долучитися до збору на машину для 58-ї ОМБр, де проходить службу наш колега – провідний бухгалтер Прилуцького РЕМ Сергій Гладченко. Першими свої добровільні внески на цю добру справу зробили працівники РЕМу, служби транспорту і логістики та відділу експлуатації будівель і споруд. І ось машина придбана, а Сергій Гладченко особисто приїхав, щоб подякувати своїм колегам за підтримку.
28 червня 2023, 10:16
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Днем Конституції України
Дорогі українці! Сьогодні ми відзначаємо велике державне свято – день, коли народився основний закон нашої держави, Конституція України.
27 червня 2023, 09:33
«Стійке місто. Стійкі духом»: фотопортрети енергетиків стали частиною нової концепції розвитку Чернігова
Із квітня минулого року Чернігівська міська рада разом із командою Студії живої архітектури та дизайну «Yakusha» почали розробляти нову концепцію розвитку Чернігова «Стійке місто. Стійкі духом». Однією із частин цієї концепції став проєкт «Стійкі духом» – про звичайних чернігівців, які, в той же час, надзвичайно сильні, мужні та вольові, які надихають інших своєю стійкістю і втілюють у собі дух боротьби за свободу і незалежність України.
26 червня 2023, 19:33
Ліквідація пошкоджень у зоні бойових дій: рашисти знову обстріляли мережі АТ "Чернігівобленерго"
Вночі із 25 на 26 червня росіяни вкотре обстріляли чернігівське прикордоння. Військові зафіксували чотири вибухи (найімовірніше з реактивної системи залпового вогню) в районі села Гірськ на Сновщині. Один зі снарядів прилетів на територію підстанції 35/10 кВ «Гірськ».
22 червня 2023, 17:58
Запитай в енергетика: встановлення різних видів лічильників електроенергії
За яким принципом АТ «Чернігівобленерго» обирає вид лічильника електроенергії для встановлення у помешканні побутового споживача? Чому одним дістаються багатотарифні лічильники, а іншим – звичайні однотарифні?