Всі новини
19 липня 2023, 09:56
Оцінка споживачів: результати восьмого всеукраїнського муніципального опитування
з 21 квітня до 22 травня цього року Соціологічна група «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту проводила уже восьме всеукраїнське муніципальне опитування, яке стосувалося усіх сфер життєдіяльності сучасного українця. Днями результати цього опитування були оприлюднені.
18 липня 2023, 10:37
Продовжуємо подорожувати: Парк природи «Беремицьке» та Зелена ферма «Копиця сіна»
І знову вихідними енергетики вирушили у подорож рідними краями. Цього разу вони завітали одразу у два чарівних місця – Парк природи «Беремицьке», що в селі Беремецьке на Козелеччині, та на Зелену ферму «Копиця сіна», що в сусідньому Пархимові.
14 липня 2023, 12:11
Безпека зайвою не буває: у День охорони праці енергетики Семенівської дільниці практикувалися надавати домедичну допомогу собі та колегам у разі травмувань під час роботи в зоні бойових дій
13 липня у черговий День охорони праці енергетики Чернігівщини практикувалися перевіряти відсутність напруги на навчальних полігонах в електроустановках до та вище 1000 В, виводити у ремонт КТП 10/0,4 кВ та оформляти допуск бригади до роботи на ньому, перевіряли забезпечення бригад запобіжними поясами та стропами, страхувальними канатами та іншим приладдям, обговорювали організацію протиаварійних та протипожежних тренувань. А до енергетиків Семенівської дільниці Корюківського РЕМ завітав ще й особливий гість – радник начальника Корюківської РВА, інструктор з тактичної медицини Денис Мостович.
13 липня 2023, 12:11
Запитай в енергетика: відповідальність за стан зелених насаджень біля ліній електропередачі
Хто має контролювати стан зелених насаджень біля ліній електропередачі? У чию зону відповідальності входить розчищення дерев у зоні проходження електричних мереж та прибирання зрізаних гілок? Якими законодавчими та нормативно-правовими документами це регулюється?
11 липня 2023, 11:32
Продовжуємо допомагати захисникам: забезпечуємо необхідним і долучаємось до зборів
Повномасштабна війна в Україні триває, а отже не має припинятися і наша з вами допомога захисникам. На жаль, як би нам того не хотілося, але зараз забезпечити військових усім, що їм необхідно на передовій, держава не може, а тому часто ця непосильна ноша – роздобути те, що вкрай необхідне, – падає на самих хлопців. Отут на допомогу приходять волонтери, друзі, рідні і, звісно ж, колеги. Не стоїть осторонь допомоги українським захисникам й АТ «Чернігівобленерго».
07 липня 2023, 13:52
Гроза і шквальний вітер: АТ "Чернігівобленерго" ліквідовує наслідки негоди
Ввечері 6 липня Чернігівщину накрила потужна негода. Електромережі області, які і так після обстрілів рашистів перебували далеко не в ідеальному стані, стали тим об’єктом, який цього постраждав найбільше. Станом на 9 ранку без електропостачання залишалися мешканці 260 населених пунктів (усього 71417 абонентів).