Всі новини
31 травня 2023, 16:47
Будьте обережними!: електробезпека під час літніх канікул
Сьогодні в українських школярів останній навчальний день. А це означає, що вже від завтра для кожного з них розпочнеться пора відпочинку, веселощів і розваг, яка, незважаючи на всі свої принади, доволі підступна. Невблаганна статистика свідчить, що саме влітку кількість випадків дитячого травматизму і навіть смертності значно зростає.
25 травня 2023, 11:59
«Модернізація тарифів на електроенергію – вимушена, справедлива чи запізніла?»: під час круглого столу в Чернігові провели обговорення
В Агенції регіонального розвитку Чернігівської області провели круглий стіл на тему «Модернізація тарифів на електроенергію – вимушена, справедлива чи запізніла?». Участь у ньому взяли експерти аналітичного центру «Об’єднана Україна», представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та народні депутати України. Запросили на обговорення і представника оператора системи розподілу електроенергії в Чернігівській області – заступника директора комерційного АТ «Чернігівобленерго» Івана Заровного.
23 травня 2023, 17:21
За новими технологіями: на Чернігівщині встановлюють сучасні модернізовані підстанції
Чотири місяці тому на Чернігівщині включили в роботу нову модернізовану трансформаторну підстанцію 10/0,4 кВ потужністю 630 кВА, яка живить одне із модульних містечок області. Побудована й облаштована вона була за найсучаснішими технологіями.Цей об’єкт на території обслуговування АТ «Чернігівобленерго», можна сказати, став пілотним. А вже після нього в різних районах обласного центру з’явилося ще п’ять надсучасних трансформаторних підстанцій.
22 травня 2023, 16:18
Запитай в енергетика
«Чернігівобленерго» вирішило започаткувати спеціальну рубрику на своєму офіційному сайті та на сторінці у фейсбук – «Запитай в енергетика». Відтепер кожен споживач матиме змогу поставити будь-яке запитання, яке стосується роботи нашого підприємства, а фахівці, в чию сферу діяльності воно входить, нададуть детальне роз’яснення, яке ми і розмістимо на своїх ресурсах.
18 травня 2023, 10:32
«Вишивка – духовна броня українців»: в АТ «Чернігівобленерго» традиційно відзначили День вишиванки
Окрім традиційного вбрання, День вишиванки у компанії відзначили конкурсом вишивки, роботи на який працівники підприємства приносили у профспілку кілька місяців поспіль. Цього року участь у конкурсі зголосилося взяти 15 учасників. На розгляд комісії вони представили 60 робіт.
15 травня 2023, 16:41
Екскурсія у «Добропарк»: гарний настрій і позитивні емоції забезпечені!
Із 27 квітня у ландшафтного парку сім’ї Добруцьких «Добропарк», що під Києвом, розпочався традиційний сезон цвітіння тюльпанів, який триватиме до кінця травня. Звісно ж, залишити цю подію без уваги профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» не міг, тим більше зараз, коли людям, як ніколи, потрібні гарний настрій і позитивні емоції, а тому вихідними дружною командою енергетики вирушили туди на екскурсію.