Всі новини
11 травня 2023, 17:18
Функціонування галузі енергетики в Чернігівській області: на базі АТ «Чернігівобленерго» відбулася нарада під головуванням міністра енергетики України Германа Галущенка
11 травня на базі АТ «Чернігівобленерго» відбулася нарада з питань функціонування галузі енергетики в Чернігівській області під головуванням міністра енергетики України Германа Галущенка.
08 травня 2023, 16:40
8 травня – День пам’яті та примирення
1939-1945 – шість років страху, болю та страждань…
04 травня 2023, 16:37
Пора готуватись до відпочинку: Табір «АRTEK ZAKARPATHIA» чекає на дітей енергетиків
До літніх канікул залишився всього місяць, а отже пора планувати відпочинок для дітей. Щороку профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» озвучував цілу низку пропозицій для працівників компанії, але повномасштабна війна внесла свої корективи. Морські курорти, на жаль, стали фактично недоступними, та не варто засмучуватись, адже є хороша альтернатива – дитячо-сімейний табір «АRTEK zakarpathia», розташований у місті Іршава Закарпатської області
03 травня 2023, 14:42
Потрібна допомога!
28 квітня в епіцентр вибуху потрапив будинок нашого колеги – електромонтера з експлуатації розподільних мереж 3 групи Семенівської дільниці №2 Корюківського РЕМ Андрія Здоти із Семенівки. Близько 21 години просто на його подвірֹ’я прилетіла авіабомба.
01 травня 2023, 15:42
Увага!
Кілька годин тому в новинному Telegram-каналі «Доброго вечора, ми з Чернігова» з’явилася інформація про масштабне відключення світла в Чернігівській області. Читачам пропонують перейти за певним посиланням, щоб дізнатися точну інформацію за своєю адресою. Наголошуємо: ця «новина» не має жодного стосунку до АТ «Чернігівобленерго» і не відповідає дійсності!
26 квітня 2023, 17:10
Прилад нічного бачення для захисників: АТ «Чернігівобленерго» передало подарунок на передову
Після початку повномасштабного вторгнення росіян прилади нічного бачення у військових підрозділах стала фактично витратним матеріалом, хоч вартість її не така вже й маленька. І саме такий прилад знадобився підрозділу, у складі якого незалежність України захищає наш колега – електромонтер Прилуцького РЕМ (а нині військовий медик) Ігор Сімонов.