Всі новини
04 квітня 2023, 10:46
Допомога на передову: працівники Прилуцького РЕМ збирають на машину для військових
Воювати з ворогом можна не лише на передовій. І це добре знають працівники Прилуцького РЕМ. Не раз вони допомагали військовим усім, чим тільки можна допомогти, знаходячись у тилу, – плели маскувальні сітки, закуповували речі, яких не вистачало мобілізованим бійцям, а нещодавно усі разом згуртувалися, щоб зібрати кошти на машину для 58-ї ОМБр, де проходить службу їхній колега – провідний бухгалтер Прилуцького РЕМ Сергій Гладченко.
28 березня 2023, 10:25
Крадіжки електроенергії: продовжуються і під час воєнного стану
Здавалось би, протягом минулого року кількість крадіжок електроенергії мала б суттєво знизитись, адже в період активної фази бойових дій на території Чернігівщини чимало людей виїхало, були проблеми з електропостачанням, згодом стабілізаційні та аварійні відключення електроенергії, але…
27 березня 2023, 10:10
Без ЕІС-коду й особового рахунку: дізнатися про перерви в електропостачанні онлайн відтепер можна і за адресою
Для зручності споживачів фахівці АТ «Чернігівобленерго» доопрацювали розділ «Інформація про перерви в електропостачанні» на офіційному сайті компанії і додали в нього нову опцію – відтепер дізнатися про зареєстровані перерви в електропостачанні у конкретному домогосподарстві можна без ЕІС-коду та номера особового рахунку, для цього достатньо лише адреси.
08 березня 2023, 12:41
Жінки в енергетиці: Ірина Шалапуда – єдина чергова на високовольтній підстанції АТ «Чернігівобленерго»
Не оригінально, але 8 Березня, у Міжнародний жіночий день, ми також вирішили розповісти про жінку, яка стала успішною працівницею у так званій чоловічій професії. Знайти таку на нашому підприємстві було не так вже й важко, адже представниць прекрасної статі, які працюють на рівні з чоловіками, в АТ «Чернігівобленерго» чимало. Сьогодні ми познайомимо вас з однією із них – єдиною жінкою-черговою на високовольтній підстанції нашого Товариства.
08 березня 2023, 07:41
Привітання т.в.о. Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня
Дорогі жінки! Вже другий рік в Україні триває війна. Здавалось би, всім нам зовсім не до святкувань, однак сьогодні особливий день – свято весни, тепла і жіночності, свято прекрасної половини людства, на тендітних плечах якої тим не менш тримається безліч складних і дуже важливих справ. А надто зараз.
03 березня 2023, 13:51
Щохвилини на зв’язку: кол-центр АТ «Чернігівобленерго» святкує дев’ять років із дня створення  
Сьогодні, 3 березня, кол-центр АТ «Чернігівобленерго» святкує свою дев’яту річницю.