Всі новини
13 лютого 2023, 10:25
Відновлення триває: на допомогу миколаївським колегам вирушила вже друга бригада чернігівських енергетиків
У суботу, 11 лютого, вже друга бригада енергетиків служби ліній електропередачі 35 кВ і вище АТ «Чернігівобленерго» виїхала на Миколаївщину, щоб допомогти своїм колегам із півдня відновити пошкоджені рашистами електромережі. А наступного дня додому, на Чернігівщину, повернулося восьмеро наших героїв енергетичного фронту – майстер Олександр Горбань, електромонтери Олександр Москаленко, Олександр Бовкун, Євген Овчаренко, Антон Кірнос та Олег Карпенко і водії автотранспортних засобів Микола Зінченко та Сергій Куліда, які два тижні поспіль пліч-о-пліч з миколаївськими енергетиками лагодили високовольтні лінії на території деокупованої Снігурівської громади.
12 лютого 2023, 10:25
13 лютого – режимний день
Згідно з розпорядженням Міністерства енергетики України, з 8 до 20 лютого, НЕК «Укренерго» спланувало проведення вимірів погодинного електричного навантаження в кожній області. На території Чернігівської області режимний день буде 13 лютого! Цього дня ви можете користуватися електроенергією як за звичайних мирних часів у потрібній лише вам кількості!
10 лютого 2023, 12:31
Аналізували і планували: технічнва дирекція АТ "Чернігівобленерго" провела робочу нараду
9 лютого технічна дирекція АТ «Чернігівобленерго» провела робочу нараду за участі т.в.о. Голови правління Товариства Сергія Фелика, представників дирекції, головних інженерів відокремлених підрозділів та керівного складу оперативно-диспетчерської служби. На нараді енергетики проаналізували роботу служб технічної дирекції у 2022 році та спланувала її роботу на 2023-й.
10 лютого 2023, 09:10
Продовжуємо допомагати ЗСУ: під час тригови чернігівські енергетики плетуть маскувальні сітки для військових
В укриттях працівники структурних та відокремлених підрозділів Товариства обладнали спеціальні місця для плетіння маскувальних сіток і тепер щоразу, коли на Чернігівщині лунає сигнал повітряної тривоги, спускаються у сховища не лише, щоб перечекати загрозу, а й щоб долучитися до цієї корисної справи.
09 лютого 2023, 17:14
Навчально-курсовому комбінату АТ «Чернігівобленерго» – 50!
Вчора, 8 лютого, навчально-курсовий комбінат АТ «Чернігівобленерго» відзначив 50 років із дня створення. За цей час підготовку в ньому пройшли десятки тисяч фахівців енергетичної галузі. Активну діяльність він продовжив навіть під час воєнного стану – протягом 2022 року, який для енергетиків став ну дуже складним, навчання тут пройшло 1098 людей.
09 лютого 2023, 11:25
Енергетична криза поглиблюється: оператори системи розподілу опинилися у критичній ситуації
24 лютого 2022 року всі ми прокинулись у новій реальності – в Україні почалася повномасштабна війна. Сподівання, що це ненадовго, на жаль, не справдилися – вже майже рік наша країна живе в умовах воєнного стану. Наслідки вторгнення росіян, які бачить кожен українець, – страшні руйнування міст і сіл, тисячі втрачених життів на фронті і в тилу. Однак є ще й те, що для більшості поки що залишається не таким очевидним – небачені загрози економіці та енергетиці держави, наслідки яких кожен українець відчуватиме на собі іще дуже довго.