Всі новини
08 лютого 2023, 16:49
Нарешті відпочинок!: діти працівників АТ "Чернігівобленерго" оздоровилися у таборі "Артек Закарпаття"
Минулого року всі плани профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» щодо організації дитячого та дорослого відпочинку, на жаль, довелося відкласти, причому на невизначений термін – їх зруйнували російські окупанти, які зі зброєю вторглися на територію нашої країни. Вперше на відпочинок діти чернігівських енергетиків (хто з батьками, а хто і без) змогли виїхати лише у січні цього року – свої послуги їм запропонував дитячо-сімейний табір «Артек Закарпаття», розташований на базі чотиризіркового комплексу «ІЛЛАРА» у місті Іршава Закарпатської області.
06 лютого 2023, 13:57
В онлайн-форматі: профспілковий комітет АТ "Чернігівобленерго" провів звітну конференцію
Цього року звіт про минулорічну роботу профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» дещо відрізнявся від традиційного – і форматом, і змістом. По-перше, зібралися представники трудового колективу не в конференц-залі, як зазвичай, а перед моніторами комп’ютерів, а по-друге, і говорили цього року більше не про відпочинок і розваги, а про проблеми колег і допомогу.
03 лютого 2023, 14:11
Сім тонн допомоги: на Чернігівщину приїхало іноземне обладнання для ремонту мереж
Наприкінці січня Міністерство енергетики України отримало чергову партію допомоги від міжнародних партнерів. До складу цієї «гуманітарки» увійшло велике обладнання різного класу, а також матеріали для відновлення пошкоджених обстрілами мереж. Допомогу розподілили між енергетичними компаніями України. Значна її частина дісталася й АТ «Чернігівобленерго» – 31 січня на склад підприємства доставили вантаж від Міністерства енергетики вагою сім тонн.
03 лютого 2023, 13:11
Натисніть "3": інформацію про перерви в електропостачанні можна отримати телефоном без допомоги оператора
Фахівці АТ «Чернігівобленерго» продовжують розширювати можливості інформаційних сервісів компанії, щоб про тимчасові перерви в електропостачанні за конкретною адресою споживачі могли дізнатися швидко і без зайвих клопотів. Так, у голосове меню самообслуговування телефонів нашого кол-центру (0-800-210-310 та 0462-772-901) додалася нова опція.
01 лютого 2023, 16:42
Будьте уважні: фейкові боти для отримання інформації про електропостачання у Telegram
Із січня у спільнотах, каналах та чатах, які діють на території Чернігівської області, почалася активна розсилка на Telegram-канали «ДТЕК Svitlo» (https:// t. me / dteksvitloua) та «Dtek Svitlo» (https:// t. me / dtekuasvitlo), посилання на них же розповсюджуються і в особистих повідомленнях. На обидва уже підписалися тисячі наших споживачів! І це при тому, що «Чернігівобленерго» до групи «ДТЕК» взагалі не входить!
30 січня 2023, 12:54
До нових викликів готові: в АТ "Чернігівобленерго" підбили підсумки 2022 року
Поглиблено проаналізувати найактуальніші проблеми в роботі енергетиків кожного району області, які з’явилися у 2022 році з початком повномасштабного вторгнення росіян на територію України, і головне – знайти ефективні шляхи їх розв’язання — такою була основна мета підсумкової наради за результатами року в АТ «Чернігівобленерго».