Всі новини
30 січня 2023, 12:54
До нових викликів готові: в АТ "Чернігівобленерго" підбили підсумки 2022 року
Поглиблено проаналізувати найактуальніші проблеми в роботі енергетиків кожного району області, які з’явилися у 2022 році з початком повномасштабного вторгнення росіян на територію України, і головне – знайти ефективні шляхи їх розв’язання — такою була основна мета підсумкової наради за результатами року в АТ «Чернігівобленерго».
26 січня 2023, 08:59
Обладнання додалося: співпрацюємо з місцевою владою
Днями депутат Чернігівської обласної ради Дмитро Іванов передав АТ «Чернігівобленерго» обладнання від Благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» – два трансформатори та розподільний пристрій.
22 січня 2023, 08:04
Привітання із Днем Соборності України Правління АТ "Чернігівобленерго"
Дорогі друзі! Із Днем Соборності України!
20 січня 2023, 13:46
Працювати у темну пору доби стане легше: під час роботи чернігівські енергетики використовують освітлювальні вежі від канадських партнерів
До кінця 2022 року канадські партнери передали українцям 50 генераторних освітлювальних веж, призначених для проведення ремонтних робіт на енергетичних об’єктах у темну пору доби. Дві із них дісталися й АТ «Чернігівобленерго». Першими їх роботу випробували енергетики Чернігівських МЕМ.
13 січня 2023, 15:20
Теплу бути!: АТ "Чернігівобленерго" перезаживлює центральні теплові пункти та котельні у Чернігові
Після нарад з місцевою владою та консультацій із фахівцями було вирішено котельні та ЦТП, які за графіками відключаються від електропостачання, перезаживити на лінії, що у графіки відключень не введені.
13 січня 2023, 15:20
Веселі щедрівки у бомбосховищі: вихованці ДНЗ №36 вітали гостей зі Старим Новим роком
Протягом понад десяти років в АТ «Чернігівобленерго» зазвичай першими щедрували вихованці ДНЗ №36 «Дивограй». Готувалися до цього завжди не лише дітлахи, а й самі енергетики – треба ж було порадувати малечу гарними подарунками! Однак із 2021 року традиція змінилася – через коронавірусну пандемію щедрування перенеслося у садок. Цього ж року дітлахи не прийшли щедрувати на підприємство вже з іншої причини – повномасштабна війна на території України поставила під питання безпеку кожного куточка нашої батьківщини. Тож, хоч від гарної традиції щедрування «Дивограй» вирішив не відмовлятися, зробили це з максимальним врахуванням безпекового питання – у бомбосховищі.