Всі новини
26 грудня 2022, 10:00
Свято триває: чернігівських енергетиків відзначили нагородами від Президента
П’ять працівників АТ «Чернігівобленерго» отримали відзнаки від Президента України Володимира Зеленського до свого професійного свята – Дня енергетика.
24 грудня 2022, 23:28
Привітання з Різдвом Христовим Правління АТ «Чернігівобленерго»
Дорогі друзі! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового!
23 грудня 2022, 15:01
Свято «воїнів світла»: в АТ «Чернігівобленерго» відзначили День енергетика
Цього року День енергетика в Україні став чи не національним святом. Якщо раніше 22 грудня працівники цієї галузі приймали привітання в основному лише від колег, то повномасштабна війна змінила все.
22 грудня 2022, 12:03
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем енергетика  
Шановні працівники енергетичної галузі! Прийміть мої найщиріші вітання з нашим спільним професійним святом – Днем енергетика!
21 грудня 2022, 20:45
44 трансформатори до Дня енергетика: на Чернігівщину прибула чергова гуманітарна допомога від міжнародних партнерів
21 грудня, напередодні Дня енергетика, АТ «Чернігівобленерго» отримало дуже значимий подарунок від своїх міжнародних партнерів – 44 трансформатори. Вручати їх у Чернігів приїхали Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемар Серапінас та генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міненерго Роман Андарак.
21 грудня 2022, 09:01
Зимовий цикл свят розпочався: діти працівників АТ «Чернігівобленерго» отримали солодощі до Дня святого Миколая
Гарна традиція вшанування святого Миколая є в АТ «Чернігівобленерго». Щороку у це свято профспілковий комітет Товариства влаштовує для дітей працівників компанії святкові розваги – організовує походи в театр та на святкові концерти, обдаровує дітей різноманітними смаколиками.