Всі новини
06 грудня 2022, 15:48
Повертаємось до графіка "три через шість": рашистські обстріли не процшли безсідно
Ліміти споживання електроенергії, доведені АТ «Чернігівобленерго», не дозволяють зараз дотриматися графіка відключень «чотири через чотири», тому із 17 години в дію знову буде введено графік «три через шість».
06 грудня 2022, 12:06
Привітання з Днем Збройних сил України Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького
Шановні військовослужбовці, ветерани, добровольці, які мобілізувалися до лав Збройних Сил України, захисники української держави! Щиро вітаю усіх вас із Днем Збройних сил України!
05 грудня 2022, 20:14
«Чотири через чотири»: незважаючи на масовані атаки росіян, «Чернігівобленерго» зберігає діючий графік відключення електропостачання
Незважаючи на складну ситуацію в енергомережі, АТ «Чернігівобленерго» буде намагатися й надалі зберегти існуючий графік відключення електроенергії «чотири через чотири».
05 грудня 2022, 13:52
Турнір з міні-футболу: граючи, продовжуємо допомагати військовим
3 грудня на території спортивного комплексу «Зірка» в Ніжині відбувся благодійний турнір з міні-футболу серед структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго».
02 грудня 2022, 17:41
Повертаємось до графіка "чотири через чотири"
З 0.00 3 грудня АТ «Чернігівобленерго» знову повертається до графіка відключень електроенергії «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням).
28 листопада 2022, 10:03
Актуальним для споживачів Чернігівщини залишається графік «три через шість»
Незважаючи на те, що українські енергетики цілодобово працюють над усуненням пошкоджень в енергомережі, спричинених обстрілами рашистів, графік обмеження споживання електроенергії «чотири через чотири» поки що не дозволяє АТ «Чернігівобленерго» забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго». Тому і досі для споживачів Чернігівщини актуальним залишається графік «три через шість».