Всі новини
25 листопада 2022, 10:28
Додаткові проблеми в мережах: енергетики ліквідовують наслідки негоди
Мороз, вітер, плюсова температура, дрібний дощ, знову мороз і знову вітер – як тільки не змінювалася погода на Чернігівщині вчора, 24 листопада. Усе це не лише додало проблем мешканцям області, які в ожеледицю вечорами вимушені ходити вулицями при світлі індивідуальних ліхтариків, а й призвело до додаткових проблем в енергомережі. Через обледеніння дротів у частині районів області виникли різкі перепади напруги та аварійні відключення електроенергії.
24 листопада 2022, 10:52
"Три через шість": Чернігівська область повертається до "посилених" графіків обмеження споживання електроенергії
Ми вимушені знову повернутися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують). За допомогою таких заходів енергетики сподіваються стабілізувати роботу енергосистеми України.
24 листопада 2022, 08:33
Більша частина області заживлена, однак треба бути готовими до чергового блекауту
Вчорашній день та сьогоднішня ніч виявилися для енергетиків меганапруженими – вперше з початку повномасштабного вторгнення росії від електропостачання було відключено більшу частину країни. Екстрені роботи з ліквідації наслідків терористих атак, які призвели до значних руйнувань в енергомережі України, тривають і досі.
23 листопада 2022, 16:36
Увага!!!
Через сьогоднішні влучання російських ракет в обʼєкти енергетичної інфраструктури більша частина країни зараз знеструмлена. У всіх регіонах тривають аварійні відключення. Вони дозволять підтримати роботу енергосистеми України і захистити наші електромережі від додаткових технологічних аварій.
23 листопада 2022, 15:05
Увага!!!
Шановні споживачі Чернігівської області!
21 листопада 2022, 21:20
Увага! Це важливо!
Враховуючи соціальну напругу, яка виникла серед населення нашої області через посилені графіки відключень електроенергії, було прийняте рішення ще раз їх переглянути. Після нарад енергетиків із працівниками профільного департаменту ОДА до відключень вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області, що, у свою чергу, дозволило повернутись до попереднього графіка відключень «чотири через чотири» .