Всі новини
13 листопада 2022, 18:24
Увага! Це важливо!
І знову ми вимушені повідомити, що потужності, закладеної в наші графіки можливих відключень електроенергії, виявилося недостатньо, щоб забезпечити економію електроенергії в обсязі, наданому АТ «Чернігівобленерго» черговим диспетчерської служби регіонального диспетчерського центру центрального регіону НЕК «Укренерго».
11 листопада 2022, 16:43
До уваги мешканців Чернігівської області!
11 листопада близько 3 години ночі у центральну диспетчерську службу АТ «Чернігівобленерго» надійшла команда від чергового диспетчерської служби регіонального диспетчерського центру центрального регіону НЕК «Укренерго» застосувати графіки аварійних відключень у повному обсязі. Напередодні ж НЕК «Укренерго» довело й обсяги планових відключень. Загалом обсяг навантаження, наданий за цими двома графіками, перевищив обсяг, закладений в одну групу графіків можливих відключень електроенергії, раніше доведений до споживачів.
11 листопада 2022, 08:38
Увага! Це важливо!
Через великий дефіцит потужності в енергомережі АТ «Чернігівобленерго» ще вночі були отримані додаткові вказівки щодо обмеження споживання електроенергії. Вперше за весь період нам довелося відхилитися від графіку можливих відключень, доведеного споживачам.
08 листопада 2022, 19:07
До уваги споживачів Чернігівської області!
Ввечері 7 листопада НЕК «Укренерго» надало операторам системи розподілу електроенергії прогнозовані обсяги планових відключень на 8 листопада. Для Чернігівщини вони були на 19 МВт меншими, ніж напередодні. Але вже о 9.30 сьогодні у НЕК повідомили про додаткове застосування аварійних відключень у Києві, Київській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Чернігівській областях.
08 листопада 2022, 16:24
Звітуємо: профспілковий комітет АТ "Чернігівобленерго" про використання коштів, зібраних на благодійному турнірі з волейболу та "Національному QUIZ "
26 серпня профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» організував другий благодійний турнір із волейболу, під час якого команди структурних та відокремлених підрозділів Товариства змогли не лише гарно провести час, а й зібрати чималу суму на потреби наших колег-захисників – 24 тисячі гривень. Іще 16250 гривень додалося після гри у «Національний QUIZ», яку енергетики провели 8 жовтня.
07 листопада 2022, 16:01
Не аварійні і не погодинні: графіки відключень на Чернігівщині можна назвати графіками гарантованого постачання електроенергії споживачам
У багатьох областях на графіки погодинних відключень, які заздалегідь були доведені до споживачів, наклалися ще й графіки аварійних відключень. Відповідно й визначити, коли ж електроенергія гарантовано буде, для споживачів стало справою практично нереальною. В АТ «Чернігівобленерго» вирішили піти іншим шляхом – розробили свої графіки так званих можливих відключень електроенергії.