Всі новини
04 листопада 2022, 20:36
До уваги споживачів Чернігівської області!
Підходять вихідні і споживачів дуже цікавить, чи будуть застосовуватися графіки відключення електропостачання в субота та неділю, адже минулого тижня таких відключень на Чернігівщині не було.
03 листопада 2022, 20:42
До уваги споживачів Чернігівської області!
3 листопада в Чернігівській області почав діяти графік можливих відключень електроенергії, згідно з яким усі споживачі, які підпадають під відключення (а це 75% від їх загальної кількості), розділені на дві групи і відключаються у певні часові проміжки.
02 листопада 2022, 21:19
До уваги споживачів Чернігівської області!
Застосування графіків аварійних відключень, під час яких об’єкти залишалися без електропостачання на досить тривалий час, спричинило масові хвилювання серед населення. Увесь цей час АТ «Чернігівобленерго» намагалося знайти ефективне розв’язання цієї проблеми.
01 листопада 2022, 16:57
До уваги споживачів Чернігівської області!
Якими будуть обсяги аварійних відключень завтра, 2 листопада, і коли саме з’явиться необхідність в їх застосуванні, АТ «Чернігівобленерго» повідомити не може – така інформація від ЦДС НЕК «Укренерго» нам поки що не надходила.
01 листопада 2022, 11:29
Мешканцям Чернігівщини послугує німецьке обладнання: у мережах АТ «Чернігівобленерго» встановили вимикач та реклоузери від іноземних партнерів
АТ «Чернігівобленерго» продовжує активно відновлювати мережі, пошкоджені під час обстрілів рашистів. І велика подяка тут нашим іноземним партнерам, які надають операторам системи розподілу сучасне обладнання.
31 жовтня 2022, 22:28
Увага!
Сьогодні зранку росіяни здійснили масовані ракетні обстріли об’єктів критичної інфраструктури України. Ракетами та дронами було уражено 18 важливих об’єктів у 10 регіонах і більшість із них – саме енергетичні. Як результат, знеструмленими виявилися сотні населених пунктів у семи областях України.