Всі новини
28 вересня 2022, 17:04
Друга бустерна: в АТ «Чернігівобленерго» розпочали додаткову вакцинацію проти коронавірусу  
Із 27 вересня цього року в АТ "Чернігівобленерго" почали щеплюватися вже другою бустерною дозою вакцини. Обрали для цього «Comirnaty» від «Pfizer-BioNTech».
26 вересня 2022, 13:38
Нова опція ботів АТ «Чернігівобленерго»: відтепер про несправності лічильника можна повідомити онлайн
Фахівці АТ «Чернігівобленерго» продовжують працювати над вдосконаленням своїх ботів у Viber і Telegram. Так, уже зараз споживачі можуть скористатися їх новою опцією – повідомити про несправності лічильника.
21 вересня 2022, 14:21
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем міста Чернігова
Шановні чернігівці! Сьогодні ми святкуємо День міста, а також 79-ту річницю вигнання з нього нацистських окупантів. Саме 21 вересня 1943 року під час проведення Чернігово-Прип’ятської наступальної операції оборонці України вигнали звідси німецьку армію і звільнили Чернігів. Хто б тоді міг подумати, що після стількох років нам знову доведеться боротися з окупантами, але тепер уже російськими...
20 вересня 2022, 17:12
«Гол за Перемогу»: чернігівські енергетики взяли участь у благодійному турнірі з футболу
18 вересня на одному з відкритих спортивних майданчиків Чернігова пройшов благодійний турнір із футболу «Гол за Перемогу», приурочений до Дня міста. До участі запрошували футбольні колективи підприємств Чернігова та аматорські футбольні команди. Усього таких назбиралося 16. Звісно ж, однією з них була і команда АТ «Чернігівобленерго».
15 вересня 2022, 17:36
Кол-центр АТ «Чернігівобленерго»: нове приміщення, нові виклики
Днями кол-центр АТ «Чернігівобленерго» перемістився у нове приміщення. Готувати його почали ще до вторгнення росіян на територію України, але цей проєкт довелося відкласти – на перший план вийшли проблеми в електромережах, спричинені обстрілами рашистів. Однак час не стоїть на місці і підприємство потроху повертається до свого звичного життя.
09 вересня 2022, 16:25
АТ «Чернігівобленерго» відвідали Міністр енергетики України Герман Галущенко та його перший заступник Юрій Власенко
8 вересня з робочим візитом АТ «Чернігівобленерго» відвідали Міністр енергетики України Герман Галущенко та його перший заступник Юрій Власенко – ознайомились з роботою підприємства, проблемами, з якими воно зіштовхнулося після активної фази бойових дій на Чернігівщині, а також перспективами подальшого розвитку електроенергетики в області.