Всі новини
19 грудня 2022, 09:43
Обереги на передову від учнів ліцею: ініціатива профспілкового комітету АТ "Чернігівобленерго" отримала несподіване продовження
Обереги для захисників від дітей працівників нашої компанії ще навіть не встигли доїхати до військових на передову, а ця гарна ініціатива профспілкового комітету АТ «Чернігівбленерго» вже отримала доволі несподіване продовження – до голови профкому Івана Тимошенка звернулася президент Деснянського ліцею, що на Козелеччині, Руслана Марченко.
16 грудня 2022, 20:47
Повертаємось до звичних графіків відключення: на Чернігівщині відмінено СГАВ
Сьогодні, 16 грудня, росія знову завдала нищівного ракетного удару по об’єктам електроенергетичної інфраструктури України. Як наслідок відбулася втрата понад 50% споживання об’єднаної енергетичної системи, у ній запровадили режим надзвичайної ситуації. Незважаючи на складну ситуацію, завдяки наполегливій злагодженій роботі енергетиків до 18 години електропостачання у країні було відновлено.
16 грудня 2022, 13:35
Увага!
Шановні споживачі! У зв’язку з черговою масованою ракетною атакою росії на об’єкти критичної інфраструктури енергосистема України опинилася у вкрай вразливому становищі. Щоб стабілізувати її роботу і запобігти системним аваріям, у декількох областях були введені спеціальні графіки аварійних відключень (СГАВ).
14 грудня 2022, 16:39
Графіки можливих відключень електроенергії: роз’яснюємо актуальні питання
Останнім часом кількість скарг щодо недотримання графіків відключення електроенергії на території обслуговування АТ «Чернігівобленерго» збільшилася, а тому ми вирішили надати додаткові роз’яснення з цього питання.
13 грудня 2022, 14:42
Обереги на передову: до Дня святого Миколая діти працівників АТ "Чернігівобленерго" передали військовим амулети, виготовлені власноруч
Днями на передову до наших захисників відправляться обереги, виготовлені руками дітей працівників структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго». Таку благодійну акцію до Дня святого Миколая вирішив провести профспілковий комітет Товариства.
12 грудня 2022, 14:50
Можливі аварійні відключення: енергетики ліквідовують наслідки негоди
12 грудня окрім планових відключень електроенергії на Чернігівщині тривають ще й аварійні відключення, однак не через загальний критичний стан енергомережі Україні, а через несприятливі погодні умови.