Всі новини
02 березня 2023, 19:09
Нагороди військового часу: в АТ «Чернігівобленерго» вручили дві відзнаки Президента України «За оборону України»
У період активних бойових дій на території Чернігівщини десятки працівників АТ «Чернігівобленерго» без тіні сумнівів і страху виходили на лінії, щоб забезпечити своїх споживачів електропостачанням, нехай і ненадовго. І добре, що цей подвиг (а інакше такі дії не назвеш!) не залишився непоміченим. Так, сьогодні двох наших колег – заступника директора технічного з високовольтних мереж Олександра Марчука та майстра Чернігівської виробничої дільниці №2 Північної зони обслуговування служби ліній 35 кВ і вище Максима Храпатого – нагородили особливими відзнаками Президента України «За оборону України».
27 лютого 2023, 15:36
Уже вдома: на Чернігівщину повернулась друга бригада енергетиків, які відновлювали лінії на Миколаївщині
Майстер Сергій Губін, електромонтери Олександр Легеда, Сергій Юрченко, Анатолій Лавренко, Дмитро Колган, Володимир Несвіт та водії Віталій Нагорний і Сергій Щепун – це вже друга бригада наших колег із служби ліній електропередачі 35 кВ і вище, які вчора повернулися додому з Миколаївської області.
22 лютого 2023, 17:09
Наша гордість: у Чернігівській ОВА вручили державні нагороди
22 лютого в Чернігівській обласній військовій адміністрації вручили високі державні нагороди, які раніше погодив Президент України Володимир Зеленський. Усе це – відзнаки за вагомий вклад у боротьбу із ворогом, нехай і не на військовому фронті.
16 лютого 2023, 10:15
Привітання т.в.о. Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Днем єднання України
Сьогодні, 16 лютого, українці вдруге відзначають День єднання. Це зовсім молоде свято, яке має згуртовувати українців навколо національної ідеї і всьому світу показувати, що ми єдині, що ми – один народ.
15 лютого 2023, 14:07
«Воїни світла. Воїни добра»: заступник директора технічного з низьковольтних мереж АТ «Чернігівобленерго» Сергій Переверза взяв участь у спецпогашенні блоку марок
«Воїни світла. Воїни добра» – так називається поштовий блок від АТ «Укрпошта», присвячений героїчній роботі українських комунальників, які протидіють країні-терористу, відновлюючи українську інфраструктуру після кожного ракетного обстрілу. Складається він із п’яти марок: «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики». 15 лютого у Чернігові відбулося їх спецпогашення.
15 лютого 2023, 11:07
Дві нагороди одразу: заступник начальника оперативно-диспетчерської служби АТ "Чернігівобленерго" Лариса Лелюк отримала заслужені відзнаки
Дві нагороди одразу – Почесна грамота Кабінету Міністрів України та Грамота Міністерства енергетики України, видані у березні та квітні минулого року, – нарешті знайшли свою власницю. 14 лютого т.в.о. Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик вручив їх заступнику начальника оперативно-диспетчерської служби Товариства Ларисі Лелюк, яка перейшла на роботу до нашої компанії із ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» після початку повномасштабного вторгнення росіян.