Всі новини
16 квітня 2023, 07:00
Привітання т.в.о. Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Сергія Фелика з Великоднем
Дорогі друзі! Сьогодні ми відзначаємо одну із найважливіших подій у церковному календарі – Велике свято Воскресіння Христового.
13 квітня 2023, 17:50
День довкілля у Чистий четвер: працівники АТ "Чернігівобленерго" впорядковували територію підрозділів і не тільки
Цьогорічний День довкілля в АТ «Чернігівобленерго» вирішили символічно провести у Чистий четвер, 13 квітня.
13 квітня 2023, 16:48
Обслуговування транспортних засобів, організація робіт під час заміни лічильників, консервація котелень та робота на обладнанні до та вище 1000 В: в АТ «Чернігівобленерго» провели черговий День охорони праці  
У четвер, 13 квітня, у структурних та відокремлених підрозділах АТ «Чернігівобленерго» пройшов черговий День охорони праці. Незважаючи на воєнний стан у країні, така форма роботи з персоналом у компанії проводиться регулярно, адже це не лише додатковий захід повсякденної роботи з охорони праці, а й гарна можливість отримати нові корисні знання й покращити свої робочі навички.
12 квітня 2023, 12:46
Увага!
АТ «Чернігівобленерго» інформує суб’єктів ринку електричної енергії в Україні про початок роботи на платформі «Датахаб» з 24.04.2023 року.
11 квітня 2023, 10:23
Завжди поруч: АТ "Чернігівобленерго" продовжує допомагати військовим і цивільним
– Бути поруч і допомагати тим, хто цього потребує, – завдання кожного українця і кожної організації, – впевнені працівники АТ "Чернігівобленерго".
06 квітня 2023, 09:22
Розумний облік електроенергії: навіщо передавати покази лічильника і який спосіб найзручнішийй
Цього тижня в АТ «Чернігівобленерго» закінчився період передачі показів електролічильників за березень. Вимушені констатувати: кількість людей, які виконали цей обов’язок споживача електроенергії, у порівнянні з попереднім місяцем зменшилась. І така тенденція не може нас не турбувати, адже вчасно і правильно передані покази лічильників дають змогу оператору системи розподілу визначити реальні обсяги споживання електроенергії. Однак найбільше це вигідно споживачам, адже зафіксовані обсяги дозволяють постачальникам правильно сформувати рахунки, а самим абонентам, як результат, – сплачувати за фактично (!) спожиті кіловати. Таку співпрацю оператора системи розподілу, постачальника та споживачів і можна назвати розумним обліком електроенергії.