Всі новини
01 лютого 2022, 09:51
4:1 на користь енергетиків: у Городні пройшов хокейний турнір
4:1 на користь енергетиків – так закінчився товариський хокейний матч між збірною командою АТ «Чернігівобленерго» та командою «Городня», що пройшов 29 січня на льодовому майданчику міського стадіону в Городні.
31 січня 2022, 08:00
Реклама на об’єктах електроенергетики: розміщуйте правильно!
26 січня на окрузі № 206, до якого входять частина Чернігова та Чернігівського району, розпочалася виборча кампанія, а разом із нею і несанкціоноване розміщення реклами на різних об’єктах інфраструктури, в тому числі й АТ «Чернігівобленерго» – листівки та плакати команди різних кандидатів у народні депутати розклеюють просто на електроопори та трансформаторні підстанції.
28 січня 2022, 12:47
«Жива» бібліотека: в АТ «Чернігівобленерго» запрацювала шафа буккросингу
Днями в холі головного офісу АТ «Чернігівобленерго» (м. Чернігів, вулиця Гонча, 40) було відкрито шафу для буккросингу – обміну книжками. Відтепер кожен бажаючий енергетик може поділитися книгою зі своєї домашньої бібліотеки із своїми колегами й узяти із шафи ту, яка найбільше зацікавила.
25 січня 2022, 14:28
Помилки при передачі показів за допомогою чат-ботів
До кол-центру АТ «Чернігівобленерго» надходять численні звернення споживачів щодо проблем, які виникли під час передачі показів електролічильників за допомогою наших ботів у Viber і Telegram. Тому пропонуємо ознайомитись з рекомендаціями, викладеними в нашій інфографіці.
22 січня 2022, 08:47
Привітання із Днем Соборності України Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького
Дорогі друзі! Щороку 22 січня всі українці відзначають особливе свято – День Соборності України, яке нагадує нам, що Україна – єдина держава, яка не ділиться на Схід і Захід, Північ і Південь, а всі ми – єдиний народ!
20 січня 2022, 19:56
Ігор Лапигін: "Кібербезпека ніколи не зупиняється на одному заході та на одному програмному продукті"
Було б неправильним і злочинним пускати на самоплив те, що відбувається навколо об'єктів критичної інфраструктури. На цьому наголосив директор з інформаційних технологій AT "Чернігівобленерго" Ігор Лапигін під час свого виступу в ток-шоу Energy Freedom by Energy Club.