Всі новини
19 січня 2022, 10:21
Бустерна доза: чернігівські енергетики ревакцинуються
17 січня працівники АТ «Чернігівобленерго» почали щеплюватися бустерною дозою вакцини від коронавірусу. Оскільки перші два рази щеплення у компанії проводилось вакциною «CoronaVac» компанії «Sinovac Biotech», для ревакцинації енергетикам запропонували інший препарат – «Comirnaty» від «Pfizer-BioNTech», як і радять у Міністерстві охорони здоров’я.
18 січня 2022, 21:07
Знайомство з роботою підприємства: АТ "Чернігівобленерго" відвідали депутати обласної ради
У п’ятницю, 14 січня, з ознайомчим візитом АТ «Чернігівобленерго» відвідали депутати обласної ради. Разом із Головою правління Товариства Михайлом Ільницьким, який також представляє інтереси виборців у цьому скликанні обласної ради, ознайомились з роботою серця компанії – серверної та диспетчерської, а також обговорили низку проблемних питань енергетичної галузі.
17 січня 2022, 10:44
Чернігівські МЕМ: «У нашому колективі немає жодної вуглинки, яка б руйнувала його негативом»
А ми продовжуємо знайомити споживачів з відокремленими підрозділами АТ «Чернігівобленерго», працівники яких роблять усе можливе (а інколи й неможливе), щоб забезпечити кожного споживача області якісним і безперебійним електропостачанням. І сьогодні розповімо про особливий підрозділ – Чернігівські МЕМ.
15 січня 2022, 15:18
Негода не вщухає: працівники АТ "Чернігівобленерго" продовжують усувати наслідки аварійних відключень
Уже цілу добу на місцях аварійних відключень у посиленому режимі працюють чернігівські енергетики, проте ситуація і досі залишається критичною – у список адрес, які залишилися без електропостачання, чи не щохвилини додаються нові.
14 січня 2022, 20:22
Погода знову підвела енергетиків: працівники АТ «Чернігівобленерго» ліквідовують наслідки аварійних відключень
Несприятливі погодні умови спричинили масові обриви дротів повітряних ліній. Як наслідок, частина мешканців області залишилася без електропостачання. Станом на 19 годину 14 січня були аварійно відключені 53 повітряні лінії 10 кВ. Усього без електропостачання залишилося 152 населених пункти області, а це 36119 споживачів.
13 січня 2022, 15:00
«Щедрик, щедрик, щедрівочка»: вихованці ДНЗ №36 за традицією привітали працівників АТ «Чернігівобленерго» зі Старим Новим роком
Щороку першими в АТ «Чернігівобленерго» посівали маленькі вихованці ДНЗ №36 «Дивограй». Цього дійства енергетики завжди чекали і, звичайно ж, готувалися до нього. Однак через коронавірусну пандемію традиції довелося змінити – уже два роки поспіль напередодні Старого Нового року представники Товариства ходять у гості до своїх маленьких друзів. Не став винятком і 2022-й.