Всі новини
26 жовтня 2020, 15:49
Енергетики Чернігова заздалегідь підготувалися до безаварійної роботи взимку
«Чернігівобленерго» дбає про підвищення надійності енергозабезпечення чернігівців у осінньо-зимовий період та заздалегідь готує електромережі і обладнання до холодів. Споживачів електричної енергії міста Чернігів обслуговує відокремлений підрозділ «Чернігівські МЕМ».
21 жовтня 2020, 15:57
Куточок Китаю на Чернігівщині та Парк щасливих тварин: працівники АТ «Чернігівобленерго» продовжують відкривати для себе дивовижні місця
Побувати в цікавих і незвичайних місцях, насолоджуючись колоритом і самобутністю закордонних пейзажів, хочеться завжди.
20 жовтня 2020, 17:06
У рамках профспілкової Спартакіади «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО», присвяченої 25-річчю Товариства пройшли змагання з настільного тенісу
Популяризуємо настільний теніс, підвищуємо спортивну майстерність та залучаємо працівників до занять фізичною культурою та спортом.
20 жовтня 2020, 10:58
Алею дерев подарували Чернігову працівники АТ «Чернігівобленерго»
Енергетики разом із Головою правління АТ «Чернігівобленерго» Михайлом Ільницьким долучилися до загальноміського суботника, ініційованого Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком. Висадили у Чернігові нову алею - 25 дерев туї брабант.
13 жовтня 2020, 16:37
Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький привітав енергетиків, які брали участь у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил на Сході України
День захисника України сповнений глибоким змістом. Адже відзначають його 14 жовтня у світле свято Покрови Пресвятої Богородиці.
13 жовтня 2020, 16:15
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем захисника України
14 жовтня українці відзначають одразу три великі свята – День захисника України, День Козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.