Всі новини
04 серпня 2020, 10:19
У здоровому тілі – здоровий дух: до 25 - річчя заснування АТ «Чернігівобленерго» на стадіоні ім. Гагаріна пройшов черговий раунд Спартакіади енергетиків «Чернігівобленерго»
Спортивний дух, азарт і повну самовіддачу на стадіоні імені Юрія Гагаріна показали непрофесійні спортсмени. Спартакіада для енергетиків зібрала близько 200 учасників - представників відокремлених та структурних підрозділів АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» та ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» - і не меншу кількість вболівальників. Таке захоплююче спортивне свято стало яскравою частиною святкування 25-річчя АТ «Чернігівобленерго».
03 серпня 2020, 13:03
25 років розвитку та успіху. АТ «Чернігівобленерго» святкує свій ювілей
31 липня 1995 року. Після проведення корпоратизації державного енергопостачального підприємства «Чернігівобленерго» на його базі засновано Державну акціонерну енергопостачальну компанію. Сьогодні АТ «Чернігівобленерго» відзначає свій ювілей.
30 липня 2020, 15:23
Директор технічний Сергій Фелик про аварійні відключення та ремонт електромереж Чернігівської області в прямому ефірі Українського радіо: Чернігівська хвиля
За п'ять років споживачі мають відчути суттєві зміни у показниках надійності роботи електромереж.
29 липня 2020, 16:03
У відповідності до статті 6 Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води
У відповідності до статті 6 Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення», та на виконання п. 2.1 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також з метою забезпечення прозорості та публічності, АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» повідомляє про відкрите обговорення Проекту інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік, яке відбудеться 04.08.2020 о 15:00 в приміщенні АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» за адресою: вул. Гонча (Горького), 40, м. Чернігів.
24 липня 2020, 11:08
Служба діагностики, ізоляції та захисту від перенапруги: відповідаємо за важливий напрямок у роботі товариства
В рамках святкування свого 25-річчя АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» продовжує знайомити користувачів мережі Інтернет зі своїми структурними підрозділами. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про службу діагностики, ізоляції та захисту від перенапруги.
20 липня 2020, 17:06
Рибацькі пристрасті. Енергетики Чернігівщини зустрілися на аматорських змаганнях зі спортивної ловлі риби
Чудова погода, мальовнича місцевість, річкова засмага і командний дух – що може бути краще влітку? 11 команд АТ «Чернігівобленерго» та команда ТОВ «Енера Чернігів» продовжили рибацькі традиції. Вже вдруге за ініціативи адміністрації та профспілкового комітету Товариства пройшли аматорські змагання зі спортивної ловлі риби та приготування рибної юшки.