Всі новини
11 вересня 2020, 15:48
НА ТЕРИТОРІЇ АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ КАПЛИЧКУ З ОБРАЗОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ
Енергетик – професія шанована, однак небезпечна. Кожного року трапляються нещасні випадки із смертельними наслідками. Коли працюєш в умовах підвищеної небезпеки, особливо відчуваєш потребу у захисті Божому.
09 вересня 2020, 17:18
Транспортний парк АТ «Чернігівобленерго» поповнився технікою спеціального призначення
АТ «Чернігівобленерго» оновлює автопарк для підвищення мобільності оперативно-виїзних бригад та швидкого реагування на аварійні ситуації.Таким чином у Товаристві здійснюють заміну фізично та морально застарілих автомобілів.
07 вересня 2020, 16:44
Як користуватися послугами кол-центру АТ "Чернігівобленерго"
Щодня оператори кол-центру АТ «Чернігівобленерго» опрацьовують близько однієї тисячі дзвінків абонентів. Тематика різна. Це і перерви в електропостачанні, передача показів лічильників, отримання сервісних послуг тощо. Надходять і зауваження щодо неможливості з’єднатися з оператором.
26 серпня 2020, 15:47
Шановні споживачі електричної енергії!
Задля недопущення поширення коронавірусу COVID-19 АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" тимчасово обмежує доступ до Сервісних центрів обслуговування споживачів Бобровицької дільниці "Ніжинського РЕМ" і Козелецької дільниці "Чернігівського РЕМ".
24 серпня 2020, 08:00
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем Незалежності України
Щиро вітаю Вас з найбільшим державним святом – Днем Незалежності України. Для кожного народу державна незалежність - це неоціненний скарб. Який тернистий шлях довелося пройти українцям, скільки заборон витерпіти, яку мученицьку, але величну долю вистраждати.
23 серпня 2020, 08:00
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Днем Державного Прапора України
23 серпня Україна відзначає день Державного Прапора. Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало їх боротися за незалежність, невід’ємними атрибутами якої споконвіків були державні символи – прапор, герб та гімн. Українські державні символи уособлюють велич нашої історії, є предметом нашої гордості та знаком єднання українського народу.