Всі новини
11 грудня 2023, 13:02
Спорт, азарт і допомога військовим: в АТ "Чернігівобленерго" пройшов благодійний турніо з настільного тенісу
Аж два роки пройшло з того часу, як чернігівські енергетики востаннє змагалися в настільний теніс, хоч прихильників цього виду спорту в АТ «Чернігівобленерго» і вистачає.
08 грудня 2023, 11:02
Цікаві розваги і солодкі сюрпризи: дітлахів працівників АТ "Чернігівобленерго" привітав Святий Миколай
Цього року День Святого Миколая в АТ "Чернігівобленерго" був направду особливим, адже для дітлахів працівників Товариства тривало це свято практично цілий тиждень.
07 грудня 2023, 18:02
Реконструкція проблемних об’єктів електропостачання: роботи з модернізації мереж в області тривають
На території обслуговування АТ «Чернігівобленерго» тривають роботи з модернізації мереж. Понад півтора року можливості проводити такі роботи у підприємства не було. Завдяки обладнанню, наданому в якості гуманітарної допомоги, закривалися першочергові потреби – ремонт пошкоджених обстрілами об’єктів електропостачання. І лише у вересні цього року у компанії нарешті з’явилася можливість оновити фізично зношене або технологічно застаріле обладнання.
06 грудня 2023, 09:09
Привітання з Днем Збройних сил України Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Сергія Фелика
Дорогі українці! Сьогодні своє професійне свято відзначають хранителі нашого спокою, боги мирного неба, опора і надія українського народу — військовослужбовці Збройних сил України.
29 листопада 2023, 12:05
Відпочиваємо і розвиваємось: енегетики відвідали океанаріум та науково-природничий музей у Києві
Океанаріум «Морська казка» та Національний науково-природничий музей НАН України у столиці стали черговими пунктами екскурсійної роботи в АТ "Чернігівобленерго".
27 листопада 2023, 17:51
Реконструкція електромереж Чернігівської області: покращення якості та надійності електропостачання
Пріоритетним напрямком у роботі АТ «Чернігівобленерго» завжди було підвищення енергоефективності електричних мереж. Досягається воно найперше за рахунок проведення реконструкції та модернізації фізично зношеного або технологічно застарілого обладнання трансформаторних підстанцій та ліній електропередачі – повітряних і кабельних, будівництва нових об’єктів електричних мереж та впровадження новітніх підходів в електроенергетиці. І хоч з початком повномасштабного вторгнення росіян у роботі АТ «Чернігівобленерго» (як, мабуть, і в роботі кожного підприємства критичної інфраструктури) настали важкі часи, від таких заходів Товариство не відмовилось.