Всі новини
04 травня 2022, 15:44
Обстеження пошкоджених обстрілами об’єктів обленерго закінчилося: на їх відновлення Товариству знадобиться понад три роки
На початку квітня російські окупанти покинули територію нашої області й енергетики одразу ж узялися за обстеження ліній, пошкоджених під час активних бойових дій. Результати виявилися зовсім не обнадійливими: понад 900 пошкоджених об’єктів електропостачання і орієнтовна сума збитків, що просто шокує,– один мільярд 230 мільйонів гривень!
28 квітня 2022, 10:01
Воїни світла: у Всесвітній день охорони праці вшановуємо загиблих колег
Цього року Всесвітній день охорони праці в Україні має свою, окрему, тему – вшанування пам’яті працівників, які загинули на виробництві у мирний і воєнний часи. Для АТ «Чернігівобленерго» ця тема дуже близька та болюча. Під час активних бойових дій на території нашої області не стало п’ятьох працівників Товариства, іще п’ять отримали поранення різного ступеня важкості.
27 квітня 2022, 13:52
Крадіжки обладнання: місцеві мешканці залишають своїх земляків без електропостачання
Чи не щодня працівники нашого підприємства стикаються із проблемою крадіжок пошкодженого електрообладнання. Користуючись тим, що воно не знаходиться під напругою, місцеві мешканці розбирають його на власні потреби, неначе не розуміючи, що цим самі ж затягують появу світла у своїх домівках.
23 квітня 2022, 13:00
Привітання Голови правління АТ "Чернігівобленерго" Михайла Ільницького з Великоднем
Дорогі друзі! Прийміть мої найщиріші привітання з Великим святом Воскресіння Христового!
21 квітня 2022, 11:06
Оплачувати рахунки за електроенергію потрібно і у воєнний час!
20 квітня закінчився період оплати березневих рахунків за електроенергію. Однак вимушені констатувати, що чимала частина споживачів Чернігівської області з якихось причин цих оплат так і не зробила. Як результат, з’явилася значна заборгованість за надані послуги з розподілу електричної енергії перед АТ «Чернігівобленерго».
19 квітня 2022, 09:50
АТ "Чернігівобленерго" щиро дякує колегам та друзям за допомогу!
Працівники АТ «Чернігівобленерго» вкотре дякують своїм колегам та друзям! Усі ви вкотре довели, що енергетики України – одна велика дружна спільнота, де у скрутний момент є на кого покластися, де кожен готовий прийти на допомогу іншому!