Всі новини
10 березня 2022, 09:59
До уваги мешканців Чернігівської області!
Чернігівські енергетики продовжують робити усе можливе для стабільної роботи енергетичного комплексу області. Завдяки їм у максимально короткий термін відновлюється електропостачання для більшості критично важливих об’єктів, що забезпечують життєдіяльність Чернігова та області.
09 березня 2022, 09:30
До уваги споживачів Чернігівської області!
24 на 7 працюють наші енергетики, щоб якнайшвидше забезпечити електроенергією будинки мешканців Чернігівщини. Незважаючи на ризик для життя, щодня вони виїжджають на місця пошкодження електромереж і проводять ремонтні роботи.
08 березня 2022, 10:57
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня
Ось і настало 8 Березня – свято весни, любові та жіночності.
08 березня 2022, 10:33
До уваги мешканців Чернігівської області!
Працівники АТ «Чернігівобенерго» продовжують працювати над відновленням електропостачання в мережах області, пошкоджених під час бойових дій. На жаль, через доволі значні пошкодження з ладу виводиться усе більше і більше ліній електропередач. Незважаючи на це, енергетики роблять усе можливе, щоб забезпечити електропостачанням усіх мешканців Чернігівщини.
07 березня 2022, 21:00
До уваги споживачів Чернігівської області!
Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати нашу область. Через це усе більше і більше ліній електропередач виявляються пошкодженими. Але наші енергетики у посиленому режимі продовжують працювати над їх відновленням.
06 березня 2022, 14:37
До уваги споживачів Чернігівської області!
Чернігівські енергетики продовжують працювати у посиленому режимі, щоб забезпечити мешканців області електропостачанням. Незважаючи на ризик для життя, на лініях Товариства цілодобово працюють наші аварійно-відновлювальні бригади. І це дає хороші результати!