Всі новини
10 березня 2021, 17:00
«Граємо за Україну разом»: команда «Енергетик» зіграла у півфіналі Чемпіонату Чернігівської області з футзалу
«У кожному матчі я граю однаково – так, неначе це фінал», – сказав свого часу відомий аргентинський футболіст Ліонель Мессі.
08 березня 2021, 08:00
Привітання Голови Правління АТ «Чернігівобленерго» Михайла Ільницького з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня
8 Березня – це перші весняні промені, перше тепло, спів перших пташок, аромат перших квітів… А ще – свято жіночої краси і неповторності.
03 березня 2021, 16:00
7 років на зв’язку: кол-центр АТ «Чернігівобленерго» святкує свій день народження
3 березня кол-центр АТ «Чернігівобленерго» святкує своє 7-річчя. Саме стільки часу пройшло від першого дня його роботи з клієнтами.
26 лютого 2021, 14:31
Допоможи енергетикам і насамперед собі – встанови снігозатримувачі
Зима – це завжди випробування для цілої низки сервісних служб. Останніми ж тижнями погода дивує нас різкими перепадами температури і цим додає чимало роботи.
25 лютого 2021, 16:53
Особистий кабінет у кишені: в Чернігівській області з’явився мобільний додаток споживача електричної енергії
Відтепер передати показники лічильника, оплатити рахунок, переглянути обсяги споживання за місяць чи рік, дізнатися інформацію про планові та аварійні відключення електроенергії, а також скористатися низкою додаткових функцій можна в будь-який час і в будь-якому зручному для вас місці.
25 лютого 2021, 10:31
Михайло Ільницький на нараді з питань цифрової трансформації операторів системи розподілу: Потреби ринку та очікування клієнтів радикально змінюють способи обслуговування електричних мереж
Досвід впровадження та супровід автоматизованої системи технічного обслуговування та ремонтів електричних мереж, модернізацію комунікаційних мереж, серверного обладнання, систем відображення диспетчерського пункту обговорили очільники відповідних напрямків на нараді з питань цифрової трансформації операторів системи розподілу, що відбулася в АТ «Чернігівобленерго».